A március 21-i állítói nap reflexiója Csillától

Csilla2015

SzinT együttlét
A családállítás játékában képviselőnek lenni lehetőség a személyiségünk egy-egy aspektusára rálátni, azt átélni. A március 20.-i hétfői családállításon képviselőként egy megkeményedett testvér élethez való hozzáállását mutatta meg a Mező. A vesztés fájdalmától megkeseredett ember kiáltotta általam a Sors arcába: Mit akarsz még tőlem?! Mindent megtettem amit akartál! Hagyd meg nekem, hogy mindezt hogyan tegyem, örömmel, vagy keménységgel!
A szabad akarat elve alapján igaza van. De felmerül bennünk az emberi bűnök közül a kevélység bűnének tézise, talán nem csak egymás felé vagyunk kevélyek, hanem az alapvető bűn Isten, a Sors, a Halál felé való alázat teljes hiánya.
Nemrég Symbolon kártyát húztam útmutatásként. A Gyónás kártyát mutatták meg nekem az Égiek. Szaturnusz a sors képviselője, és Jupiter a hit képviselőjének kapcsolódását szimbolizálja ez a kártya. Akkor nem értettem mi dolgom vele, talán a gyónás szentsége, vagy a hit amire szükségem van? Most értettem meghogy milyen természetesen tekintek a testemre, az életemre, a szabad akaratomra. Az én testem, az én életem, azt teszek, amit akarok! A Sors, és a Halál, a Betegség nagyobbak mint mi, és a mi akaratunk. Meghajtom a fejem és szívem melegével, elfogadásával mondom „Köszönöm, elfogadom az életet, elfogadom a sorsomat.”
Elek Csilla

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/