Bottyán Katalin

10264826_10200781918229667_5906350666564385242_n

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk.

Bottyán Katalinnak hívnak. Személyiségintegrációs állításvezető, női életvezetési, szinkron – és life coach, női kör vezető facilitátor és még sok más is vagyok. Köszönöm, hogy látogatásoddal megtiszteled a honlapomat.

Értelmiségi családból származom, s négy gyermek édesanyjaként igazán átérzem a családi összetartozás fontosságát. Állításokon, kineziológiai tanulmányaim alkalmával sikerült elérni, hogy mélyen kapcsolódom generációs elődeimhez, őseimhez. Egységélményemet az ő viszonyuk adja a földhöz, a gazdasághoz, s ugyanakkor a természethez és a kultúrához. Hozom felelősségérzetüket a hozzájuk tartozók iránt.

Etnográfusként kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői, coach, facilitátori, tréneri képzések elvégzése lett.

Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Ennek keretében több továbbképzésen és tréningen vettem részt: kommunikáció, szervezetfejlesztés, tréningtechnikák, vezetői készségek fejlesztése, tehetséggondozás stb.

Mindezek mögött, személyiségem mélyén megmaradó támaszként az önálló művészeti tevékenység állt, amelynek köszönhetem annak az  absztrakt összességnek a támogatását, ahonnan verseim, rajzaim, tűzzománcaim származnak. Számos kiállításom volt országszerte, és több művészeti díjat is szereztem. Ez a  belső tér lép tovább, amikor a hozzám fordulókért dolgozom. Tehát a módszereket mind tanultam, de a technikák mögött álló csatorna az enyém, legyen szó családállításról, művészetekről, tanácsadásról vagy bármi másról. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem.

Szeretettel várlak, s a következőket kínálom neked:

Személyiségintegációs állítás (SZINT): Akkor gyere, ha átfogóan szeretnéd látni, és hosszú távú megoldást keresel valamely problémádra, vagy új utat, mintát szeretnél választani az életedben. Erre jelentkezz, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne elsősorban a Grál Ház (Budapest, Erzsébet krt. 58. I. emelet)
A módszer kidolgozójának, Pozsgai Nikolettának a tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. Úgy is mondhatnám, hogy a módszer kereteit tanultam, de a csatorna és az alkalmazás a sajátom. Több, mint 5  éve vezetek rendszeresen személyiségintegrációs családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz a honlapomon. (www.bottyankatalin.com)

Az állítói napokra egyszerűen jelentkezhetsz ezen a jelentkezési lapon.
Szeretettel várlak a Grál házban. Az időpontokról legkönnyebben akkor értesülhetsz, ha belépsz a zárt FB csoportomba: Családállítás & Személyiségintegráció.

Családállítás & Személyiségintegráció
Zárt csoport · 214 tag
 

Csatlakozás a csoporthoz

 

A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…

Kereshetsz emailben: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com vagy telefonon: +36705906972

Női körök: a Galga-Menti Női Körbe (Aszódon) várjuk a nőiség, anyaság, generációs kapcsolatok felfényesítése, önismeret iránt érdeklődő hölgyeket….

Egyéni tanácsadás, coaching:  szinkron life és női életvezetési coaching üléseket kérj, ha arra van szükséged, hogy együtt összerendezzük életed területeit, keressük, s találjuk meg a lehető legjobb megoldást. Ne feledd: életed szakértője te vagy, én csak kérdezek, de ez a legtöbbször elég. S ha mégis “beleszaladunk” valami fájdalmasan mélybe, blokkba vagy sötétbe, a SZINT módszerével biztonságosan kihozlak belőle.

A személyiségintegrációs állításokról:

Milyen jó egy fénylő ékkővel menni tovább, ahelyett, hogy az egész bányát hurcoljuk! Milyen jó egy új minta: gyógyult kapcsolat vagy becsületes megegyezés ahelyett, hogy egyre halmozva a fájdalmakat minden napunkat végigharcoljuk!

Jellemző témák: párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségek. Ezek sokszor a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, ugyanakkor szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket.

A módszer alkalmazza tehát a családfelállítás, a pszichodráma és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez.

Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív inkarnációs térben is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/