Energetikai tisztítás alapok tanfolyam

Energetikai tisztítás – avagy hogyan élhetünk otthon békében gyerekeinkkel, párunkkal?

Ajándék Bőség meditációval!

Ha ezt a leírást olvasod, valószínű te már tisztában vagy vele, hogy az ember nem csak test, hanem tartoznak hozzá egyéb, általában nem látható részek is, mint például a lélek vagy a szellemi létező részünk. Bár ezek a részeink általában nem láthatók, de ugyanúgy be tudnak koszolódni, meg tudnak sérülni, mint a fizikai test – ennek pedig hatása van a hétköznapjainkra.

Ha a fizikai testet nem tisztítjuk rendszeresen, a higiénia hiánya táptalaj a betegségek számára. Ha a fizikai test sérül, akkor nem tud egészségesen működni, nem tudjuk ellátni a feladatainkat, nem tudjuk élvezni az életet. Ugyanígy működik ez a lélekkel és a szellemi részeinkkel is, csak más formában jelentkeznek a tünetek. Mint például:

 • álmatlanság vagy rémálmok
 • ingerlékenység, dühkitörések
 • kétségbeesés, kilátástalanság
 • szomorúság, félelem, aggódás
 • magatartás zavarok: agresszivitás, túlzott befelé fordulás
 • hangulatingadozás, szétszórtság
 • étkezési zavarok
 • stb.

 

Kinek való?

Ha napi szinten emberekkel foglalkozol, rengeteg mindenkivel kerülsz kapcsolatba nap mint nap. Már azt is észrevehetted, hogy sokszor átveszed az emberek feszültségét, szomorúságát, ingerültségét – és aztán nem tudod letenni, mikor hazamész. Arról nem is beszélve hogy sokszor teljesen kimerülsz, néha indokolatlanul. Az energetikai tisztítás technikái abban segítenek, hogy le tudd választani magadról mások hangulatainak lenyomatát és visszavedd tőlük az energiád ami náluk maradt a nap során. (Így a következő vendégnek, kilensnek, vásárlónak sem adod további amit az előzőektől “összeszedtél”).
Orvosok, pszichológusok, coachok, tanárok, óvónők és bölcsődei gondozók, szociális segítők, masszőrök, gyógytornászok, edzők, fodrászok és kozmetikusok, ügyfélszolgálati dolgozók, felszolgálók, bolti eladók… gyertek!

Ha úgy érzed, már mindent kipróbáltál, de még mindig egy bolondokházának tűnik a családi hangulat… tanuld meg, mit tehetsz energetikailag azért, hogy helyreálljon a családi béke. A gyerekek viselkedési zavarai és a felnőttek hangulatingadozásai egyaránt javulnak tőle, ha tudatosan használod ezeket a tisztítási technikákat. Ezek mellett a hangulati és viselkedésbeli hullámzások mellett egyre gyakrabban kerülnek a környezetünkbe olyan érzékeny emberek – főleg a gyerekek, de egyre gyakrabban a felnőttek is – akik látnak, érzékelnek is különböző dolgokat a fizikain túli dimenziókból. Ez ijesztő lehet gyerek és felnőtt számára egyaránt, hiszen a köztudatban nincs arra minta, mit kell ilyenkor tenni, hogy megszűnjön a probléma. Az ilyen helyzetek kezelésére is támpontot ad ez az alkalom.

Ezzel a tanfolyammal azoknak szeretnénk használható tudást átadni, akik úgy érzik, többet szeretnének tenni magukért, a környezetükért napi szinten a harmónia fenntartásában.

 

Mit fogunk tanulni?

 • alap összefüggések: mi micsoda és melyik réteghez tartozik
 • személyes energiarendszer tisztítása
 • személyes élettér tisztítása
 • védelmek

Személyes tapasztalatunk

“Sok olyan hely volt, ahol úgy éreztem, csak elfolyik az energiám, teljesen kifáradtam már csak attól, hogy ott voltam, még csak csinálni se kellett semmit. Nem is beszélve a sok negatív érzésről – aggódásról, dühöngésről, stb. ami utána rám tört. Nem ismertem magamra… aztán mikor rendszeresen elkezdtem tisztítani magam energetikailag, ezek a fura hullámzások megszűntek. Ma már gyakran a férjem is úgy jön haza, hogy egyből mondja, amint hazaért hogy takarítsunk egyet, mert érzi, hogy valami nincs teljesen rendben nála. Móni”

“Az iskolát többször tisztítottuk, melynek eredménye az lett, hogy átmenetileg jobb lett az iskola energetikailag. A gyermekeim, tanítóink arról számoltak be, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lett a légkör, baráti a hangulat, segítőkészek lettek a gyerekek, valamint jó érzés volt az iskolában lenni. Személyes tapasztalatom, hogyha a fiaim összeugranak és kérek nekik tisztítást, 10 percen belül helyreáll a családi béke. Jobb a közérzetük is a tisztítás után.” – Eszter

Réka tapasztalata a napi szintű energetikai tisztításról!

“A napi tisztító gyakorlat számomra csodálatos lehetőségeket és tapasztalatokat adott és ad, nap mint nap.
Rendszeresen legalább napi kétszer élek ezzel a lehetőséggel (reggel és este), ami által számomra és a családom számára is tapasztalható békésebb, nyugodtabb és harmonikusabb légkör és környezet alakult ki körülöttünk.
Hálás vagyok, hogy ez a lehetőség elérhetővé vált számunkra.
Nem igényel különleges képességeket, ezért mindenkinek elérhető technika és mindenkinek ajánlott!
Nekem a szeretetet, békét és az örömöt hozta az életembe.”

Szeretettel: Réka

A megtisztult energetikai rendszer után magasabb lesz a rezgésszinted, és ennek köszönhetően könnyebben be tudod vonzani a bőséget az életedbe.

A Hathorok megkerestek azzal a kéréssel, hogy segítsek nekik bőséget teremteni a földön. Ennek a kérésnek eleget téve csökkentjük a képzésen való részvételi díjat és ajándékba kapsz egy bőség meditációt, ami segíteni fog neked beengedni a bőséget az életedbe.

Elhárítjuk azokat a blokkokat, amik akadályoznak a bőség megteremtésében és elfogadásában.

A negatív hitrendszereket felülírjuk pozitív hitrendszerre, mely erősíti a bőség érzést az életedben.

Gyere és tapasztald meg az áldott hála állapotot mely segít a bőség bevonzásában az életed minden területén.

Hol, mikor, mennyiért?

 • Időpont: 2018. április 19. csütörtök délelőtt 09:00 – 12:00
 • Helyszín: Grál ház, Budapest, Erzsébet krt. 58, 1073 (Király utcai villamosmegálló)
 • A képzés hozzájárulási költsége 8000 Ft./fő. Kérésnek eleget téve, 8000 Ft. helyett 5000 Ft./fő a részvételi díj!
 • A képzésen csak felnőttek vehetnek részt!
 • Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni.
 • Jelentkezésed kizárólag a részvételi díj átutalásával válik érvényessé! Ennek az oldalnak az alján tudsz jelentkezni: ENERGETIKAI TISZTÍTÁS JELENTKEZÉSI LAP

Share This:

About Sándor Eszter