Kvantum: Szellemgyógyász képzés

Szellemgyógyász tanfolyam

Szeretnél ismerni olyan technikákat, amikkel kiegyensúlyozottá teheted a tested, a lelked és a kapcsolataid harmóniáját egyaránt?

 • Szeretnéd, ha életed minden területén jelen lenne a boldogság és a bőség?
 • Szeretnél segíteni a gyerekeid, a párod, a szűkebb családod ügyes-bajos dolgain?
 • Emberekkel foglalkozó szakemberként szeretnél egy olyan módszert, ami hatékonyabbá teheti az összes többit, amit használsz?

 

Hogy működik ez a módszer?

A szellemgyógyászat ugyanúgy működik, mint bármelyik másik módszer, ami figyelembe veszi azt, hogy az ember nagyon leegyszerűsítve három részből áll: test, lélek és szellem. (Ilyen holisztikus szemléletű módszerek még például: kineziológia, access bars, reconnection healing, spirituális választerápia, theta healing, reiki, pránanadi, stb.)

A test, a lélek és a szellem mindig hatnak  egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd.

A nyugati világban ma a legismertebbek azok a módszerek, amiket a test betegsége esetén használhatunk – pl. klasszikus orvoslás és egyes alternatív gyógyászati módszerek. Egyre elismertebbé válnak azok, amiket a lélek sérüléseinek gyógyítására használunk – pl. pszichoterápia, pszichodráma, mozgásos és művészetterápiás módszerek.

Ezen a tanfolyamon a harmadik szinttel, a szellem szintjével tanulunk meg bánni. Ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak.

A szellemi szint törvényszerűségeinek a figyelembe vétele szerint élni pedig egyet jelent minden fizikai és lelki baj megelőzésével.

****

FIGYELMEZTETÉS – ha úgy érzed, nem tudod elfogadni az eddig leírtakat, ez a módszer nem neked való. Felesleges elvégezned a tanfolyamot, mert nem fogod tudni használni sem.

****

Kinek lehet hasznos?

 • mindenkinek, aki segíteni szeretne saját magán mind fizikailag, mind lelkileg
 • szülőknek, akik szeretnének a gyerekünknek segíteni fizikai, viselkedésbeli és tanulással kapcsolatos ügyekben
 • pároknak, akik szeretnének egymásnak segíteni fizikai és pszichés stresszel kapcsolatos ügyekben
 • bárkinek, aki szeretné tágabb környezetének viszonyait harmóniába rendezni
 • óvónőknek, tanároknak, pszichológusoknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak – tágabb értelemben mindenkinek, aki szakmájából adódóan emberekkel foglalkozik, hogy saját módszereit hatékonyabban működővé tegye

 

Mit lehet vele megoldani?

A finomabb rétegek rendbe tételének ugyanúgy technikái vannak, csak kevésbé ismertek,  mint a fizikai test vagy a lélek gyógyításának. Ha a szellemi szintet megjavítjuk, és utána teszünk is azért hogy ez a javulás megmaradjon (mint bármilyen más jobbító módszer esetében), ez átíródik a lélekre és a fizikai testre is. Körülbelül úgy, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe – a hullámgyűrűk végigvonulnak az egész felületen.  Amire hatással lehetsz ezzel a módszer:

 • lelki zavarok enyhítése gyerekeknél (magatartásproblémák, hiperaktivitás, tanulási zavarok…stb.)
 • lelki zavarok enyhítése felnőtteknél (hangulatingadozások, szorongások és félelmek, stressz kezelése …stb.)
 • fizikai betegségek gyógyulásának elősegítése minden korosztálynál (a náthától a csonttörésen át, a krónikus és szenvedélybetegségekig)
 • visszatérő életminták oldódása (sarokba szorítottság érzése, céltalanság az életben, sorozatos akadályokba ütközés és sikertelenség, állandó egyedüllét, stb.)
 • nehéz kapcsolatok rendezésének elősegítése (neheztelés, harag, elhidegülés feloldása)

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A tanfolyamon való részvétel és a módszerrel való egyéni konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát.

 

Mit fogunk tanulni?

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei
 • Az energia tudatos áramoltatásának technikái
 • A szellemi rétegek mérése és érzékelése
 • Szellemi terek tisztán tartása és védelme
 • A szellem anatómiája
 • A szellemi gyógyítás eszközei
 • Szellemi rétegeink gyógyítása
 • Állatok, növények, gépek segítése, javítása
 • Kapcsolódás és kapcsolatok bontása a minket körülvevő világgal
 • Gyógyító terek és mentális fájdalomcsillapítás
 • A betegség mint a lélek üzenete, és ennek olvasatai
 • Visszatérő életmintázatok oldásának technikái
 • Szellemi önvédelmi technikák
 • VIZSGA (választható)

A tanfolyam anyagát ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján állítottuk össze.

 

Hogyan fogunk tanulni?

Minden oktatási napon lesz valamennyi tanítás, ami az adott témakör tudásának átadását, esetleg a már meglévő információk rendszerezését jelenti. A jegyzeteket minden nap végén kinyomtatva megkapják a hallgatók.

A hangsúlyt a napok során a gyakorlatra helyezzük. Minden nap nagyobbik része azzal telik, hogy sokat gyakoroljátok egymáson az átadott technikákat. Hogy a tudás valóban élővé váljon, az alkalmak közöttre is kaptok gyakorlási feladatot. Az egész annyira izgalmas, hogy úgysem fogjátok kibírni, hogy megcsináljátok 🙂

A 14 nap végeztével aki szeretne oklevelet, levizsgázhat ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél.

 

Ki tartja?

Sándor Eszter – szellemgyógyász, energetikai gyógyító

Sobják Mónika – szellemgyógyász, tudatosságtréner, festő

Simor Zoltán – szellemgyógyász, szellemi tanácsadó, közgazdász, gépészmérnök

 

Technikai részletek

Időtartam: A tanfolyam összesen 14 napból áll, oktatási napok 09:00 és 17:00 között. Az oktatási napok egymásra épülnek, ezért napot kihagyni nem lehetséges. Jól nézd meg az időpontokat! A hétvégi és a hétközi csoportok között maximum 4 napra van átjárhatóság.

Helyszín: Grál ház, Budapest 1073 Erzsébet krt. 58., a Király utcánál.

Egy napon való részvételi díj: 12 000 Ft, a helyszínen készpénzben fizetendő. Ha legalább 2 héttel előre befizeted, akkor csak 9000 Ft. Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezési űrlap kitöltése után küldjük el neked.

PÁROS AJÁNDÉK: Mivel fontosnak tartjuk, hogy a párok együtt fejlődjenek, ezért ha a pároddal jössz, kettőtöknek összesen csak 12 000 Ft a részvételi díj 🙂 (helyszínen 15 000 Ft)

Jelentkezés az alábbi űrlapon: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6PClk4d4x517aGzKe9BV6ifhy2vtzgDjGLbVJqOLk0RKAtg/viewform

 

A hétvégi csoport tanfolyami napjai, szombat – vasárnapok:

 1. 2017. Szeptember 30- október 1
 2. 2017. Október 28-29
 3. 2017. November 25-26
 4. 2018. Január 6-7
 5. 2018. Február 10 – 11
 6. 2018. Március 3 – 4
 7. 2018. Április 7 – 8

 

A hétközi csoport tanfolyami napjai, kedd – szerdai napok:

 1. 2017. Október 17-18
 2. 2017. November 7-8
 3. 2018. Január 16-17
 4. 2018. Február 20 – 21
 5. 2018. Március 13 – 14
 6. 2018. Április 17 – 18
 7. 2018. Május 15 – 16

 

Share This:

About Sándor Eszter