Személyiségintegrációs állítás a tavasz jegyében

Személyiség Integrációs (SzInT) Állító Nap

2016. május 23. hétfő, 9:30-16:30

Budapest, Grál Ház

A személyiségintegrációs állítás terében ezen a napon csoporttal és egyéni módon is dolgozunk majd – három állításvezető segítségével. Ha jelentkezni szeretnél, kérjük, írj nekünk: szintagralban@gmail.com

 

Bizonyára nem véletlen, hogy a három állításvezető, aki vár Benneteket ezen a napon a Grál házban, a Kárpát medence három különböző szent helyéről érkezik.
A Mátra, a Pilis és a Szigetköz szívéhez kapcsolódunk hétköznapjainkban, így az ő szeretetüket is magunkkal hozzuk.
Magamról most csak annyit, hogy egy Gaia nevét viselő hely – a Galya – egészen közel van lakóhelyemhez. De más hegyeink és vizeink is vannak. Fontosnak tartom a kapcsolódást a természethez, ha csak naponta néhány percre is.

tükröm az esőben - Réka és a rózsa-012

A természetben ilyenkor minden megújul, fénybe és virágba öltözik.

Szeretettel várlak, ha változtatni szeretnél életeden, és néhány idejétmúlt csomagot le szeretnél tenni.
Ne aggódj. Az egyedül nehezen cipelhető dolgok itt könnyűvé válhatnak, mert igazából nem is vagy magad. Segít egy már sokunk számára bevált módszer, a személyiségintegrációs állítás. Ez egy kissé a drámajátékra hasonló folyamat, amit egy állításvezető vezet. Sokrétű feladata van ugyan, de végig melletted marad.
Az állítás során az állításvezető mellett képviselők – segítők – is vannak, hogy megmutassák neked egy biztonságos és védett térben gondjaid kiindulópontját, a családi múltadban, előző vagy párhuzamos életeidben, vagy más tereidben atavisztikusan károdra működő traumát, és ott vannak, hogy megdolgozzák, újjá formálják számodra azt. S te a játék vége felé már a rendezett, gyógyult történetbe, egy szerető közegbe lépsz be, légzed be magad. Lelked szabadon kapcsolódik saját sorsmintádhoz, s ehhez igazodva te lassan majd újjá alakíthatod az életed. Csak egyszerűen megtörténik, úgy, mint a tavasz. A módszer tulajdonképpen egyetlen gyógyírt használ, a szeretetben kapcsolódó közösség erejét. (Kati)

Csoportos vagy egyéni állítást kérhetsz:

Mire és miért jó SzInT állítást kérni?

Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Átvett és hordozott terhek.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket. A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Jelentkezési információk:

Helyszín

Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka)

Megközelítés: 4-6-os villamosok

Részvételi díj

Állítóknak: 15.000 Ft

Segítőknek: 10.000 Ft

Gyertek együtt! Ha a családból többen jöttök/ barátot, barátnőt, ismerőst hozol magaddal akkor mindkettőtöknek 2000- 2000 Ft kedvezmény!

 

Jelentkezés: szintagralban@gmail.com

Kérjük, írj emailt, amelyben közöld, hogy állítóként vagy segítőként kívánsz részt venni, illetve azt is, ha először érkezel.

Köszönjük, ha röviden jelzed a kérdésedet, problémádat, amit át szeretnél alakítani, illetve megírnád nekünk a célodat.

Szívesen várjuk, és gyorsan megválaszoljuk kérdésedet, illetve örömmel fogadjuk véleményedet, visszajelzésedet.

Szeretetteli szép tavaszt kívánunk: Magdi, Csilla és Kati

 

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/