Személyiségintegrációs állító nap május 23-án

Személyiség Integrációs (SzInT) Állító Nap

2016. május 23. hétfő, 9:30-16:30

Budapest, Grál Ház

A személyiségintegrációs állítás terében ezen a napon csoporttal és egyéni módon is dolgozunk majd – három állításvezető segítségével. Ha jelentkezni szeretnél, kérjük, írj nekünk: szintagralban@gmail.com

 

 

Csoportos vagy egyéni állítást kérhetsz:

Mire és miért jó SzInT állítást kérni?

Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Átvett és hordozott terhek.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket. A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Március 21. a tavaszi napéjegyenlőség: a tavaszpont, a megújhodás kezdete

kép

  • A magok már mocorognak a földben, és vizet áraszt a tavaszi szél. Egymást is ébresztgetik, így indulnak együtt. Szinte egyszerre indul a mélybe a gyökér, a fénybe a szár és ki a térbe a növény minden porcikája. Most minden része egyensúlyban van, mégis, túlcsordul benne az erő. Itt a tavasz! Várunk e túlcsorduló egyensúly jegyében megtalálni, burokból kiengedni a tavaszt ismerő részeinket és jelenné összegezni mindent, ami múlt. Nehéz intenzívebb változást találni annál, ami most a földben történik, de a mag és a növény önazonossága a folyamatban egy percre sem szakad meg. Bátorság! Ősi misztériumok által tanított nyomon járunk saját valóságunkban. Csak jöjjön valahonnan mélyről a tudás és az emlék, és újuljunk meg. Ébresztgessük az életet a történetünkben, mert a családunknak és a Földnek is erre van szüksége. Találkozzunk most a Grál házban azzal a szándékkal, hogy közösen találjuk meg történetünknek ezt a tavaszi, megújuló magját. (Kati)
  • Személyiségünk alakulásában meghatározóak a családból generációkon keresztül hozzánk eljutó, bennünk megtestesülő tapasztalatok, amelyek sorsunk, életünk láthatatlan vezérei. Ha felfedezzük magunkban az örökölt minták lenyomatait, tudatosítjuk az elnyomott, eltitkolt én-részeinket, akkor képesek leszünk arra is, hogy szembe nézzünk velük és szeretettel forduljunk feléjük, Elfogadjuk őket, vagyis önmagunk teljességét. Képviselők (szereplők, résztvevők) segítségével lelkünk színterét tudjuk felállítani.Egy izgalmas, szép játékban testi-lelki drámáinkat kívülről szemlélhetjük, rendezhetjük, ezáltal új rálátást kapunk a saját helyzetünkre. Ha erővé tudjuk változtatni a felismeréseket, elindulhatunk a változás, a gyógyulás felé. (Magdi)
  • A tavasz a megújulás, az új élet szimbóluma. Napéjegyenlőség napján szertartással köszöntheted a fényt, az égi egyenlítőn áthaladva indulhatsz te is a kiteljesedés felé. Ezen a napon kinyilváníthatod a szándékod, hogy tovább lépsz te is az utadon, megoldást találhatsz a SzinT állításvezetői segítségével a gondjaidra. (Csilla)

Jelentkezési információk:

Helyszín

Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka)

Megközelítés: 4-6-os villamosok

Részvételi díj

Állítóknak: 15.000 Ft

Segítőknek: 10.000 Ft

Gyertek együtt! Ha a családból többen jöttök/ barátot, barátnőt, ismerőst hozol magaddal akkor mindkettőtöknek 2000- 2000 Ft kedvezmény!

 

Jelentkezés: szintagralban@gmail.com

Kérjük, írj emailt, amelyben közöld, hogy állítóként vagy segítőként kívánsz részt venni, illetve azt is, ha először érkezel.

Köszönjük, ha röviden jelzed a kérdésedet, problémádat, amit át szeretnél alakítani, illetve megírnád nekünk a célodat.

Szívesen várjuk, és gyorsan megválaszoljuk kérdésedet, illetve örömmel fogadjuk véleményedet, visszajelzésedet.

Szeretetteli szép tavaszt kívánunk: Magdi, Csilla és Kati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/