Személyiségintegrációs állítói nap novemberben

1382779_4784207782477_1503032818_n

A mező, vagy tér bizonyos pontjai más-más energiákat hordoznak, s az adott állító kérésének, céljának megfelelő erőkkel rendeződnek be. A képviselők, (azaz társak) akik jelen vannak, erre az energetikára hangolódnak rá, és ráérzésük segítségével – egyfajta drámajátékot alkalmazva – mutatják meg, képviselik azt a múltbeli szereplőt, többnyire családtagot, akinél valaha blokkolódott a szeretet áramlása.
Hellinger és tanítványai, követői felismerték, hogy ha életünkben elakadás, zavar mutatkozik, az a család korábbi eseményeinek harmóniába hozásával, régi kötődések oldásával, kitaszított, akár nem is ismert családtagok szívünkbe fogadásával, sorsának megtisztelésével többnyire gyógyítható.

A Transzgenerációs epigenetikus kineziológia felismerései alapján a személyiség, a sors jelenben megnyilvánuló jellegzetességei, akár problémái a család, illetve az inkarnációs múlt eseményeinek máig kisugárzó hatásából fakadnak, az abban kialakult minta szerint alakulnak ki. A kineziológia eszköztárából ezt a szellemiséget, illetve az izomtesztelést fogjuk használni.

A módszert Pozsgai Nikoletta dolgozta ki, s 2013-14 során adta át egy kisebb csoportnak. E tanfolyam számomra is meghatározó volt. Igyekszem az ott tanultakat méltón képviselni, ugyanakkor hitelesen közvetíteni azt is, ami az én lelkemben már régóta él.

Állításvezetői vizsgám óta körülbelül havi rendszerességgel tartok állítói napokat egyedül vagy más állításvezető társaimmal.
Ezek többnyire a Grál házban vannak, ahol én is tanultam, de szoktam állítást tartani Pásztón és új helyszínként most októberben meghívást kaptam Aszódra is.

Jelentkezés és további információk: szintagralban@gmail.com

Az állítást vezeti: Bottyán Katalin (bottyankatalina.blogspot.hu)

Mire és miért jó SzInT állítást kérni?

Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Ezek mind átvett és nem sorsszerűen, hanem a lélek által önként hordozott terhek.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket.

A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Jelentkezési információk:

Helyszín

Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka)

Megközelítés: 4-6-os villamosok

Részvételi díj

Állítóknak: 15.000 Ft

Segítőknek: 8.000 Ft

Gyertek együtt! Ha a családból többen jöttök/ barátot, barátnőt, ismerőst hozol magaddal akkor mindkettőtöknek 2000- 2000 Ft kedvezmény!

 

Jelentkezés: szintagralban@gmail.com

Kérjük, írj emailt, amelyben közöld, hogy állítóként vagy segítőként kívánsz részt venni, illetve azt is, ha először érkezel.

Köszönjük, ha röviden jelzed a kérdésedet, problémádat, amit át szeretnél alakítani, illetve megírnád nekünk a célodat.

Szívesen várjuk, és gyorsan megválaszoljuk kérdésedet, illetve örömmel fogadjuk véleményedet, visszajelzésedet.

 

Szeretettel várlak: Kati

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/