Személyiségintegrációs családállítás Bottyán Katalinnal május 21-én

Szeretettel várlak személyiségintegrációs családállításra májusban is.

Időpont: 2017. május 21. 9.30-16.30. Találkozzunk a Grál ház inspiráló, gyógyító légkörében, egy, a jóra szövetkezett csoportban, és induljunk el a régi, gyógyulásra váró történeteink nyomában.

A legtöbben nem tudják, mire számítsanak, mi fog történni az állítás során, s meglepődnek, hogy mennyire hétköznapi, természetes az, amit csinálunk. Az állítást kérő és az állítás vezetője rövid beszélgetés során tisztázza, pontosítja az állítás célját, kineziológiai izomteszt segítségével meghatározzák az állítás terét, időpontját, legfőbb szereplőit. Majd az állítás kérője kiválasztja a képviselőket, akik rövid ráhangolódás után felveszik a szerepeket. Ez azt jelenti, hogy – a mező segítségével – azt érzik, amit az általuk képviselt személy érzett abban az időpontban, helyzetben, ami az állítás célja szempontjából releváns. Ha nem teljesen érted a fogalmakat, kérlek, nézegesd meg ezt az albumot:  itt olyan “szókártyákat” találsz, amelyek segítenek az értelmezésben. 

Lássunk most egy visszajelzést a legutóbbi állítói napról egy olyan résztvevőtől, aki korábban még sohasem járt családállításon:

Elég sokáig tartott, míg leülepedett bennem az élmény, amit a Grál házban kaptam.

Nézőként mentem oda, de bedobtál a mély vízbe, s szereplő lettem.

Egy fiatal hölgy szüleinek a problémáit dolgoztuk fel, s először alkohol voltam, utána a meg nem született gyermek, s az iker.

Amit elég nehéz volt feldolgozni illetve nem tudok megérteni, hogy a mező működött, működött nálam is. …

Alkoholként gonosz voltam, s kaján, az volt bennem, hogy úgy is én győzök, úgy is én győzök. Meg nem születettként, meg nagyon nagyon szomorú,  s elutasító. “Hagyjatok engem magamra egy csendes sarokban meghúzódni. ” …  

Nagyon köszönöm (Éva visszajelzése)

A jelentkezéshez, további információkért kérlek, írj emailt: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Ha szeretnél közvetlenebb kapcsolatban maradni, csatlakozhatsz hozzánk a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio. Ezen az oldalon időről időre közzé teszek rövid ismertetőket, magyarázatokat a személyiségintegrációs tréningről. Itt jelennek meg először az állítói napok időpontjai is. Kérdéseidre, felvetéseidre rövid időn belül válaszolok.

Mire és miért jó SzInT állítást kérni?
Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Ezek mind átvett és nem sorsszerűen, hanem a lélek által önként hordozott terhek.
Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket.
A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….
A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.
Helyszín
Többnyire a Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka). Megközelítés: 4-6-os villamosokkal.
Alkalmanként más helyszínen is tartok állításokat (Pásztó, Aszód), illetve szívesen megyek bárhová, ahová meghívnak.

Részvételi díj

Állítóknak: 15.000 Ft

Segítőknek: 5.000 Ft

Gyertek együtt! Ha a családból többen jöttök/ barátot, barátnőt, ismerőst hozol magaddal akkor mindkettőtöknek 2000- 2000 Ft kedvezmény!

Szintén kérheti a kedvezményt az, aki visszajelzést, beszámolót küld nekem az állításon tapasztalt élményeiről, az állítás hatásáról, vagy kitölti az erre vonatkozó kérdőívet.

Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Kérjük, írj emailt, amelyben közöld, hogy állítóként vagy segítőként kívánsz részt venni, illetve azt is, ha először érkezel.

Köszönjük, ha röviden jelzed a kérdésedet, problémádat, amit át szeretnél alakítani, illetve megírnád nekünk a célodat.

Szívesen várjuk, és gyorsan megválaszoljuk kérdésedet, illetve örömmel fogadjuk véleményedet, visszajelzésedet.

Adatvédelmi nyilatkozat és további tájékoztató: http://bottyankatalina.blogspot.hu/2017/02/tajekoztato-szemelyisegintegracios.html

Ha még nem találkoztál velem, közelebbről megismerhetsz, ha kicsit olvasgatod a blogomat. (bottyankatalina.blogspot.hu) Itt szintén megtalálod az állítói napok helyszínét, időpontját, egy részletesebb tájékoztatót a SzINT-ről. Itt találsz hosszabb szövegeket, olvasnivalókat, visszajelzéseket is, és ha régebbi szöveget is olvasol, akkor néhány olyan anyagot, ami saját utamat járva született meg bennem: verseket, írásokat, grafikákat, fotókat, montázsokat és még sok mindent.
Szeretettel várlak: Bottyán Kati

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/