Személyiségintegrációs tréning (SZINT) nap 2017. március 18-án (szombaton)

 

Bottyán Katalin grafikája


A beérkezett visszajelzések szerint többőtöknek alkalmasabb a hétvégi állítói nap. Így aztán a megszokottól eltérően nem hétfőn, hanem március 18-án, szombaton lesz a SZINT a Grál házban.

Személyiségintegrációs tréningre, azaz  állítói napra várunk a Grál Házba 2017. március 18-án (szomaton) 9.30-tól 16.00-ig.

A jelentkezéshez, további információkért kérlek, írj emailt: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Csatlakozhatsz hozzánk a Facebookon is: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio, ezen az oldalon időről időre közzé teszek rövid ismertetőket, magyarázatokat a személyiségintegrációs tréningről. Itt jelennek meg először az állítói napok időpontjai is. Kérdéseidre, felvetéseidre rövid időn belül válaszolok.

Az állítást vezeti: Bottyán Katalin (bottyankatalina.blogspot.hu) A blogomon szintén megtalálod az állítói napok helyszínét, időpontját, egy részletesebb tájékoztatót a SzINT-ről. Itt találsz hosszabb szövegeket, olvasnivalókat, visszajelzéseket is.
Szeretettel várlak: Kati
Mire és miért jó SzInT állítást kérni?
Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Ezek mind átvett és nem sorsszerűen, hanem a lélek által önként hordozott terhek.
Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket.
A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….
A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.
Helyszín
Többnyire a Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka). Megközelítés: 4-6-os villamosokkal.
Alkalmanként más helyszínen is tartok állításokat (Pásztó, Aszód), illetve szívesen megyek bárhová, ahová meghívnak.

Részvételi díj

Állítóknak: 15.000 Ft

Segítőknek: 5.000 Ft

Gyertek együtt! Ha a családból többen jöttök/ barátot, barátnőt, ismerőst hozol magaddal akkor mindkettőtöknek 2000- 2000 Ft kedvezmény!

Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Kérjük, írj emailt, amelyben közöld, hogy állítóként vagy segítőként kívánsz részt venni, illetve azt is, ha először érkezel.

Köszönjük, ha röviden jelzed a kérdésedet, problémádat, amit át szeretnél alakítani, illetve megírnád nekünk a célodat.

Szívesen várjuk, és gyorsan megválaszoljuk kérdésedet, illetve örömmel fogadjuk véleményedet, visszajelzésedet.

Adatvédelmi nyilatkozat: http://bottyankatalina.blogspot.hu/2017/02/tajekoztato-szemelyisegintegracios.html

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/