Személyiségintegrációs nap augusztusban

DSC_6848

 

Van valami túlcsorduló ereje ennek a nyárnak. Az érett gyümölcs. Az elengedés igényének első jelei a gyermekek részéről. A tarisznya, a csomagolás. A kamrában a teli polcok.
A nyári zivatarok, viharok, szakadó eső, a hegyeken csüngő nagy fellegek.

KÖVETKEZŐ ÁLLÍTÓI NAPUNK: 2016. AUGUSZTUS 15. 9.30 A GRÁL HÁZBAN (BUDAPEST, ERZSÉBET KRT. 58. I. EMELET)
Az ismert környezetben találkozunk újra annak érdekében, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz lényünk letöredezett, homályban lévő darabkái, hogy megmutatkozhasson és oldódhasson, ami a mélyben gyűlik.
Az emlékek, érzések ne tünetek, hanem szeretet és erő formájában mutatkozzanak meg életünkben az állítás során megmutatkozó újraszervező, gyógyító mező segítségével. A blokk, a seb csak valami, ami benned figyelemre, gyengédségre vágyik, mint egy gyermek, aki téged hívogat. Itt az apa és az anya is te vagy: védelmet és tápláló erőt te tudsz nyújtani a neki.

A nyitó meditációban az első pillanatot hívjuk meg, amikor ez a három erő megnyilvánult:
a Szer-elemének őstengerét, Gaia megnyilvánulásra hívó szívdobogását, és az Ég kiválasztó, életbe küldő villanását.
Ez az őstörténet az, ami a gyógyítás elixírjévé válhat az állításban felszínre kerülő történetek számára. A mező segítségével megnyitjuk a Szeretet forrását, ez minden, amit teszünk.

Augusztusban két állításvezető áll rendelkezésedre: Csilla és Kati.

Ha szeretnél velünk lenni ezen a napon, kérlek, írj emailt: szintagralban@gmail.com

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 3-4 állítás személyes kérés alapján, és egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe bepillantást engedő állítások, erős oldó hatással. Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/