Személyiségintegrációs állítói nap Bottyán Katalinnal 2019. május 12.

Bottyán Katalin grafikája

Induljunk  egységélményünk, valóságunk egy új nézete felé a 2019. május 12-én a Grál házban tartott állítói napon.

Családállítás, személyiségintegrációs állítás eszköztárával dolgozva egy új mintát alkotunk a személyes terünkben. Megkeressük hozott, legfontosabbnak, legaktuálisabbnak érzett témád mögött azt a történetet, amely most visszahív.

Felfedezzük azt az időt és helyzetet, emléket, amikor te magad, generációs vagy inkarnációs láncod bármely tagja valóban megélte az adott terület egységélményét, vagy éppen ellenkezőleg, abban törést, traumát élt át.

Tesszük ezt a Grál Ház szépséges terében a drámajáték, a családállítás és a transzgenerációs epigenetikus kineziológia szellemiségét ötvöző módszer segítségével, a közvetlen gyógyítás, oldás keresése mellett önismereti céllal is.

Mivel ezen a napon nem a megszokott helyünkön leszünk, hanem a Grál ház  vörös szobájában, a csoportban maximum kb. 8 fő vehet részt, akik közül 5 fő számára kínálok fel saját állításra lehetőséget, míg a többiek segítőként kísérhetik a munkát.

A jelenlegi állapot szerint még két állító és rajtuk kívül egy segítő jelentkezhet erre a napra.

Az állítók saját témával érkeznek, s mélyebb önismeretre, gyógyulásra tesznek szert a jelen élettérben, vagy generációs, inkarnációs térben járva. A segítők szintén önismeretre tesznek szert, hiszen a kapott szerepek segítségével sok saját mintára láthatnak rá, s szintén  gyógyulhatnak.

A családfelállítás azon a felismerésen alapszik, hogy egy adott család – s a generációs lánc mellett az inkarnációs lánc – minden tagját (beleértve a „kitagadott”, elfelejtett rokonokat is) mélyen összeköti egy úgynevezett szellemi (morfogenetikus) mező.

A mező egy, az egyén szemszögéből tudattalanul ható struktúra, a családi múlt, azaz a vér szava.

Ennek hatása alatt van és ehhez tartozik a segítséget kérő személy, az ősei, a leszármazottai, a korábbi és a jelenlegi párkapcsolatai. Amikor az egyén cselekvés előtt áll, ez a mező emlékezik. Megpróbálhat megismételtetni egy, korábban a családtagok között lejátszódott eseményt, illetve sugallhat egy már máskor is alkalmazott stratégiát.
Ezért fordul olyan gyakran elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek.

Bert Hellinger megfigyelte, hogy ha ezt a mezőt kívülről például a családfelállítás hatására gyógyító inspiráció éri, akkor az ismétlődés megáll, és az egyén képes lesz új életszakaszt kezdeni. A gyógyulás azzal kezdődik, ha a múltat tisztelettel és szeretettel elfogadja, nyitottá válik a jövő felé, és vállalja a pillanat kockázatát.

Kérlek, érkezz úgy, hogy 9:30-kor kezdhessünk.

 

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin személyiségintegrációs állításvezető, coach

Az állítói  napokra való jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy pedig a jelentkezési lapon lehetséges.

Árak és egyéb tudnivalók miatt kérlek, kattints ide: http://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

 

Szeretettel: Kati

Share This:

About Bottyán Katalin

Arra születtünk, hogy a Föld sebeit begyógyítsuk... Személyiségintegrációs állításvezető, szinkron life - és női életvezetés coach, Szinkron I-II. oktató, Szinkron 5/A, s NEF alapfokú gyakorló vagyok. SZemélyiség Integrációs Tréning (SzINT) vezetőként állítói napjaimon 5 állítást tudok tartani személyes kérés alapján. A csoportok létszáma kb. 10-15 fő. Többnyire havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon tartok állításokat. Két napos állítói napjaim önállóan és együtt is látogathatók. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio vagy olvass cikkeket, visszajelzéseket a honlapomom: www.bottyankatalin.com a blogomon: www.bottyankatalina.blogspot.hu http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu/