Hogyan élj női erőforrásaiddal?

Élj női erőiddel!

Élj női erőiddel!

Ha nem csak elméletben szeretnéd tudni hogyan működsz nőként…

A Női Energia Fitnesz komplett gyakorlatsora a fizikai testmozgáson keresztül, az energetikai erőforrások felszabadításával, de a lelki-érzelmi aspektusaink és szakrális nőiségünk útjainak belső útjával tanít élni női erőforrásaiddal.

Ezen a tavaszon két formában is megtanulhatod a NEFet:

1. NORMÁL ÜTEMBEN:  heti egyszer, szerdánként 12 héten át a normál ütemű tanfolyam során FEBRUÁR 11-től: Női Energia Fitnesz normál ütemű Tanfolyam részletes leírásához kattints ide>>>

vagy

2.  INTENZÍVEN: 4 napos  tanfolyam során JÚNIUS ELEJÉN: Női Erőforrás Intenzív Tanfolyam részletes leírása, a felkészítő és kísérő ajándékokkal>>>

NEF tanfolyam =

Női Energia Fitnesz gyakorlatsor

Női Teljesség és Női Teremtő Erő  tanítások,  meditációk

 Fókuszban az örök női bölcsesség – a női teljesség szakrális öröksége, és a női teremtő erő a mindezeket összerendező, egyben átadó mozgásrendszer, a NEF ajándékaként!

A nőiségünkben való kiteljesedésnek, a nőiségünkben rejlő és csak nőként nekünk meglévő erőforrásainknak, ezek ébresztésének szentelt együttlétre várlak szeretettel Téged, barátnődet, női rokonaidat is! 

 Szívesen megismertetlek a női energiarendszereddel, s leszek vezetőd- társad a nőiséged kibontakoztatásában, s várlak a már NEFező nők jókedvű, életörömükre és teremtő erejükre rátalált nők körébe. 

Helyszín: Grál Ház, Bp. VII., Erzsébet krt. 58. I. em. 1. 

>>>Jelentkezni a fenti linkekre kattintva lehet, vagy a gralhaz kukac gmail.com címünkre írva!

 
Teljes, nőiségedben kibontakozó örömteli életet kívánok  Neked!

 Szeretettel:

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, TEK oktató

 életmód-tanácsadó és  terapeuta

 női önmegvalósítás specialista

 Női Energia Fitnesz Mester Oktató

Share This:

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta: Kineziológus, kineziológia oktató, életmód - tanácsadó és terapeutaként hivatásom az emberek segítése. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségem, tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát. Az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető egyénre jellemző út feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán. Mára 6 önfejlesztő könyvem jelent meg. Hivatásom számomra kedves területe a gyerekek és a fiatalok személyiségének és képességeinek fejlesztése; tehetségük feltárása és kibontakoztatása; a kiteljesedett, boldog és sikeres felnőtté válásuk elősegítése. Így mára hivatásom célja: a nő és a férfi kiteljesedésének, és az új generáció érett, életrevaló felnőtté válásának segítése.