Élet Elixír – a Grál Ház hírlevele

Élet Elixír

ÉletElixír: életminőség javító, örömfókuszú-pozitív szemléletfejlesztő hírlevél

Milyen ajándékokat nyújt az ÉletElixír számodra?

A hírlevélben önfejlesztő és életminőség javító tanításokat, tanácsokat osztunk meg Veled,  hogy az életed könnyebb legyen, s a hétköznapjaidat egyre teljesebb örömben, EGÉSZségben élhesd meg.

Az ÉletElixír jelenleg ezeket a témákat járja körül, s a feliratkozásban megadhatod, hogy milyen témáról olvasnál még szívesen!

1. A Grál Nyomában: izgalmas grál-misztérium kalandozások a történelem távlataiban

2. FöldFelkelte: aktuális információk a csillagállások, új energiák kapcsán

3. ÖrömFolyam: örömfókuszú Élet-Tanítások, melyek a Legteljesebb ÖnMagod szerinti Új Valóság megteremtését segítik. Szemléletváltást hoznak, hogy hétköznapjaid eseményeit az ősbizalom alapú pozitív gondolkodásban élhesd meg. Belső erődre ébreszt, s hozzásegít a belülről vezérelt, inspirált tettekben megnyilvánuló élet megéléséhez.

4. Új Minták: avagy hogyan valósítsd meg a “szenvedés helyett szenvedéllyel teli életet” a hétköznapok valóságában a konkrét életterületeken, az anyag valóságában:

  • a párkapcsolatok
  • a család
  • a munka/hivatás
  • a pénz/megélhetés
  • egészség témákban

5. AranyFonál: információk az évköri tanításokról és jeles ünnepeinkről

6. AranyGyökér: tanítások arról, hogyan meríthetünk erőt, mintát és tudást az aranykori őstudásunkból az új kor megteremtéséhez

7. Grál Tanítások: arról, hogy mit is jelent a Grál ma; s hogyan válik az új kor új szellemisége meghatározóvá napjaink életében

Mindezen információk, tanítások és minta-váltást segítő élet-tanítások CSAK AZOK számára lesznek elérhetők, AKIK KÉRIK!

Csak azok számára, akik:

  • szeretnék végre a régi mintákat – eddig szenvedést okozó sémákat megtörni, az okozott sebeket begyógyítani, s helyettük a gyakorlati életben is alkalmazható új mintákra lelni
  • valóban tudni szeretnék, hogy mit és hogyan lehet tenni másképp mint generációs elődeink
  • cselekedni szeretnének, hogy az életet örömmel, bőségben és egészségben élhessék
  • szeretnék a tanításokat  a maguk mélységében és nem csak címszavakban, a felszíni világ talaján érzékelni

Szeretnél közéjük tartozni?

Akkor gyere egy szinttel beljebb, s kérd az ÉletElixír hírlevelet itt:

Hogy szólítsunk az ÉletElixírben?:*
Teljes neved (törvényileg kötelező megkérdeznünk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Életkorod:
Hol olvasod az ÉletElixírt?: MagyarországKülföld
Melyik városban vagy jelenleg?:
Mely témákban olvasnál még szívesen?: párkapcsolatcsalád

gyermeknevelés

pénz-bőség-anyagiak

munka-karrier-valódi hivatás

egészség-öngyógyítás

szakrális hagyományok- ősi tudáskincs-grál

önfejlesztés-önmegvalósításA honlapon bemutatott és olvasható tartalom Pozsgai Nikoletta tulajdonát képezik.

Pozsgai Nikoletta a regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik Pozsgai Nikoletta által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Pozsgai Nikoletta weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához:

A hírlevélre való feliratkozással, a jelölő négyzet bepipálásával kifejezett hozzájárulásodat adod, hogy az általad így önkéntesen szolgáltatott személyes
adataidat (email cím, keresztnév) Pozsgai Nikoletta EV, 66280646-1-33) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az “Én-Erő Ébresztő”  nevű
hírlevél egyes részeit a feliratkozó űrlap oldalán megjelölt tartalommal és aktuális program-és tanfolyamajánlóval  e-mailben elküldje a részedre. Ha szeretnél leiratkozni, bármikor megteheted, a hírlevél alján található leiratkozás linkre kattintva.

Adott konzultációra való bejelentkezéskor, tanfolyami regisztrációkor és egyes termékek vásárlásakor további adatok is szükségesek (email cím, keresztnév, vezetéknév, szállítási és számlacím, telefonszám). Kiszállítás esetén a megadott adatokat csak és kizárólag a termékek kiszállítását végző cég (MPL, futárcég) számára adom meg, akik csak a kiszállítás megtörténtéig jogosultak használni rendeltetésszerűen az adataidat.

Ha úgy gondolod, hogy kéretlen emailt (SPAM) kaptál tőlem, szállítási partneremtől, vagy bárkitől, aki a képviselőmnek tünteti fel magát, kérem jelezd az adott email továbbításával a noionmegvalositas Kukac gmail.com címre, hogy kivizsgálhassam az ügyet.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84596/2015.

Share This:

About the Author

Pozsgai Nikoletta: Kineziológus, kineziológia oktató, életmód - tanácsadó és terapeutaként hivatásom az emberek segítése. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségem, tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát. Az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető egyénre jellemző út feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán. Mára 6 önfejlesztő könyvem jelent meg. Hivatásom számomra kedves területe a gyerekek és a fiatalok személyiségének és képességeinek fejlesztése; tehetségük feltárása és kibontakoztatása; a kiteljesedett, boldog és sikeres felnőtté válásuk elősegítése. Így mára hivatásom célja: a nő és a férfi kiteljesedésének, és az új generáció érett, életrevaló felnőtté válásának segítése.