Varga Vivien Lilla

Vivi portré FullSizeRenderTEK kineziológia tanácsadó, NEF oktató

A Grál Házban mint Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Tanácsadó és Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció Oktató tevékenykedem. Több éves szakmai tapasztalatom -TEK, NEF, és a saját élményként átélt Női és Férfi Integrációs Tréning, Szinkron Életrendszer – alapján szemléletmódom holisztikus, ember központú.

Hiszem, hogy minden ember egy csoda, életének alkotója, aki lényeglátóan a hétköznapokban teremti álmait valósságá, a mindennapokat újjáteremtő, egybeszerető módon.

Saját tapasztalataim vezettek a felismerésig, hogy magamba szeretve minden minőségemet tudok a tanácsadásaim vagy a dinamikus mozgás meditáció alatt másokat abban segíteni, hogy rátaláljanak és integrálják erejüket, életútjukon tapasztaltak miatt letapadt, eltört részeiket, ezáltal megélve az élet teljességét. Az egységminták feltárása megtanított az életben rejlő szépség és komplexitás csodáira, miközben hatékony megoldást adott a letört, sérült részeim egybeszeretésére.

Mindig is érdekelt az emberi létnek minden titka, mélysége. Olvasás mellett tapasztalással, belső munkával igyekeztem rátalálni a lényegre, azt összegyűjtve átemelni a mindennapokba, gyakorlatba és ott tovább növeszteni. Küldetésemben belső motivációval vagyok jelen, élek, tapasztalok, önmagamat fejlesztve, ráébresztve elfeledett bölcsességekre, igazi jelenléttel, ráhangolódással az életemben, belértve az egyéni és csoportos foglalkozásokat.

NEF oktatóként fontos számomra, hogy a női bölcsesség élőláncának aktív tagjaként továbbadjam mindazt amit tudok, segítsem a hozzám fordulókat, önmaguk erejére ébresztve őket, hogy saját, erős belső támaszukra helyezve a figyelmet, immár megerősödve, egyedül is előrehaladva éljenek és mindenekelőtt élvezzék az Életet! Az általam ismert technikák által tudok mint kívülálló rátekinteni a hozott mintákra, megmutatni az utat, hogy eljussunk annak középpontjába és onnan átfordítva vagy megragadva és töltekezve belőle, az egy tudatosan elérhető egységélmény forrássá válhasson a mindennapokban is! Szeretném mindazokat, akik önmaguk felé elhivatottak megismertetni a bennük rejlő óriási potenciállal, kincseikkel, elfeledett tudásukkal, hogy merjenek azokkal élni, lépni, létrehozni.

Kalandra, újjászületésre hívlak hát, ahol rátalálhatsz legbelső, legteljesebb Önmagadra, hogy Te is szíved útját járva, szívedből szólva teremts a mindennapokban bőséget, teljességet magad és környezeted számára.

Szeretettel várom gondolatébresztő, érdeklődő leveled az alábbi elérhetőségeken:

Varga Vivien Lilla
+36 30 480-3997
info@azeletmintolyan.hu

Share This:

About the Author