Rólunk

A Grál Ház működésének célja támogatni az Egység, a belső béke megteremtését és megtartását az életünkben. Az egyéni terápiás, segítő kapcsolatokban ugyanúgy erre törekszünk, mint a pároknak, gyermekeknek, családoknak szóló programokkal, lehetőségekkel, és a tanítók/tanácsadók/terapeuták képzésével.

Fontos, hogy lássuk, értsük: ha a bennünk-velünk élő Nő és Férfi önmagára és harmóniára lel, képes lesz megélni és megtartani saját testi-lelki-szellemi összhangját, amit kifelé is tud sugározni, ezzel emelve, és egy tisztább, fényesebb minőségben újrateremtve kapcsolatait, környezetét, és ezáltal apránként a Földet.

…mert a Grál az egymásra talált és eggyé vált kettőt jelképezi;  a  kiegyenlítődést és a harmóniát a polaritás múló világában.

Ezért lett Grálnak Ház a nevünk, azaz az egységnek és a megélhető élet-harmóniának a háza.

Mindezekért dolgozunk együtt Érted:

Pozsgai Nikoletta Katalin – kineziológus, TEK  kineziológia minősített oktató, életmód tanácsadó-és terapeuta, személyiségfejlesztő tréner, alternatív képességfejlesztő tanácsadó, a Grál Ház alapítója és a koncepció szülőanyja

Varga Beatrix – TEK kineziológus tanácsadó, Colorado System©® Mester-Tanár, magzati stresszoldás specialista, grafoterápiás tanácsadó

Márfy Gabriella – TEK kineziológus tanácsadó, festőművész – a Grál Ház tematikus kiállításainak alkotója

***

Amit Mi adunk:

Összerendező tanítások, személyiségfejlesztő programok, szív-térben megtartott egyéni tanácsadások, kezelések. Kibogozzuk az összekuszálódott szálakat, lámpást tartunk és új utakat nyitunk!

Ahová Te jutsz el:

Újjászületés női/férfi erődben, megújulás a kapcsolataidban, harmónia a családodban, örömmel végzett hivatás, béke benned és körülötted.

Kezd az ingyenes Élet Elixír szemlélet váltó, belső erőforrásokat ébresztő levélsorozatunkkal!>>>

***

 A Grál Házban dolgozók Új Kapcsolati Mintája

“Mindaz ami Én vagyok az Vagyok továbbra is; ugyanakkor megnyílok és kapcsolódok, s elhivatott társaimmal együtt egy magasabb szinten élem meg ÖnMAGom; az egy tőről fakadást és az egységért való Együtt-teremtést, a közösségben végzett aktív és inspirált cselekvést, az együtt-működést.”

Ebben az grál-közösség mintában fogant és nyílik most a Grál Ház.

Grál Ház…ahol az aranykor születik!

Pont azért mert az egyén szintjén, a közösségek szintjén és a nemzet szintjén is új mintákat valósítunk meg, s adunk át másoknak is.

A Grál Ház szolgálja:

  1. a személyiségfejlesztés minden szintjét
  2. a társkapcsolati és családi megújulást
  3. az egészség helyreállítását és megóvását
  4. az új kor új módszereinek és mintáinak meggyökerezését

A Grál Ház ezért otthont ad:

1. tanácsadásoknak, terápiáknak, tréningeknek, programoknak, melyek az egyént segítik a megújulásban, önMAGa kibontakoztatásában. Ide tartoznak a kineziológia, életvezetési tanácsadások, SzInT családállítások és Szinkron tréninek, a Női és Férfi Energia Fitneszek, Alternatív Képességfejlesztés gyerekeknek, stb.

2. az Aranykor Iskolájának, ami kifejezetten az aranykor s vele az új minták tanítását szolgálja; összefűzi a múlt tradícióit a jelennel az Új Jövő érdekében. Ide tartozik az AranyAsszony és AranyEmber képzés is.

3. a Fény-Forrás Képzőközpontnak is, ami összefogja az Új Kor Tanítóinak/Trénereinek képzéseit. Ide tartozik a SzInT és Szinkron tanácsadó/tréner képzés, a TEK képzés sok más mellett.

Közös a Földünk, közös az Egünk; saját erőnkben állunk, s szívben kapcsolódunk

 

Share This:

About the Author

Pozsgai Nikoletta: Kineziológus, kineziológia oktató, életmód - tanácsadó és terapeutaként hivatásom az emberek segítése. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségem, tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát. Az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető egyénre jellemző út feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán. Mára 6 önfejlesztő könyvem jelent meg. Hivatásom számomra kedves területe a gyerekek és a fiatalok személyiségének és képességeinek fejlesztése; tehetségük feltárása és kibontakoztatása; a kiteljesedett, boldog és sikeres felnőtté válásuk elősegítése. Így mára hivatásom célja: a nő és a férfi kiteljesedésének, és az új generáció érett, életrevaló felnőtté válásának segítése.