Videók

Az Önmegvalósítás Útja a boldog élet megteremtése I.1.rész:

Az Önmegvalósítás Útja I.2. rész A Férfi és Női Önmegvalósítás útja

Az Önmegvalósítás Útja 2. rész A Férfi és a Nő Kollektív útja, benne a duál és ikerláng szerelemről:

Az Önmegvalósítás Útja 3. rész. Mi a Te önmegvalósításod Útja?

A Női Teljesség Útjáról – 9 részes videósorozat első bevezető része:

Női Teljesség Útja 1. Leány

Női Teljesség Útja 2. NővéÉrés – az első virágzás beavatása:

Női Teljesség Útja 3. A Szerelem Beavatása

Női Teljesség Útja 4. A Tűz Asszonya

Női Teljesség Útja 5. Az Anya minősége

A Női Teljesség Útja 6. – A Föld Asszonya

 

A Fényt szülő asszonyok : a fénykort teremtő aranyasszonyok

A Nőiség Ébredéséről:

A Női ErőForrásokat Aktiváló Női Energia Fitneszről:

Az AranyAsszony évköre az AranyAsszony iskola első évének tananyaga>>>. Ízelítőt kaphatsz belőle a VN TV-n látható, havonta jelentkező Aranykori beavatások című sorozatából.

1 felvétel :

Az AranyAsszony visszatér- Az új honfoglalás:

Az aranyasszony az az őstudást képviselő nőtípus, aki  magában hordozza a „mag” mindentudását,magában hordozza  a képességét, hogy a FöldAnyával és az IstenAnyával, folyamatosan kapcsolatban legyen. Az aranyasszony ma új szerepet kap Magyarország felemelkedésében, és megújulásában. A VNTV egy aranyasszonyt üdvözölhet, aki ezt a minőséget ébreszti hazánk asszonyaiban.

A kb. 42 perces felvétel itt tudod megnézni:

2.Bemutatkozik az AranyAsszony Iskola

Útjára indítunk egy sorozatot az Összefogó szellemiségében, melynek első adását látják. Az aranykornak meg kell teremteni szellemi alapjait, amely zsigereinkben, az őstudás formájában jelen van. Az AranyAsszony Iskola ezt az ősi tudást eleveníti fel, és adja át mindazoknak, akik a következő időszak meghatározó szellemiségét akarják biztosítani a családban, a közösségekben. Az AranyAsszony Iskola hónapról-hónapra fog jelentkezni AranyKorba Avató adásaival, az év jeles beavató napjaihoz kötődően. Összefonjuk a múltat, jelent és jövőt, s vele az ősi tudást az új világ érdekében.

3. AranyKorba Avató 1. Gyümölcsoltó Boldogasszony

Az ősi tudást hívjuk életre a hagyományok, ünnepkörök, egyetemes és magyar női bölcsesség tanításainak segítségével, ez alkalommal a tavaszi napéjegyenlőség szakrális tanításaival. Ősi Termékenység Istennőnk, Gyümölcsoltó Boldogasszonyunk, március 25-i ünnepével a magyar nők napját ünnepelhetjük, együtt. Az időszak fő eleme a víz, mely összeköt, körülölel, magába fogad, s kristálytiszta forrásként az igaz tudást hívja életre bennünk. Ébred a tavasz, ébred a mag tudásunk – öntözzük hát szeretettel együtt.

4. SzerElem az AranyAsszony Őstudásával

5. Még többet a szerelemről…s párkapcsolatról:

Merünk-e szerelmesnek lenni, vagy a jéghegy csúcsában rettegünk az olvadástól. Minden embernek az a dolga az életben, hogy beolvadjon, és önmaga is tengerré váljon. Ezt csak a szerelem érzésében tudjuk megvalósítani. Lehetünk szerelmesek Istenben, a természetben, akár önmagunkba, de ne hagyjuk ki ezt az érzést, mert ezért születtünk ide.

6. A Test Igaz Nyelve a Kineziológia

Az elme bár csodálatos szerkezet, a valóságot el tudja rejteni, de ha megkérdezzük a testet, az sosem fog nekünk hazudni. A sejtbe zárt igazság kiderítésére alkalmas a kineziológia eszköztára. Sokkal mélyebbre vezet az út, mint gondolnánk. A kineziológus feltárja azokat a régen elfelejtett, elrejtett problémákat és fájdalmakat, amelyek megakadályozzák, hogy egészségesen, harmóniában élhessünk az életünk minden területén. Ha megértjük és feloldjuk a múlt visszatartó erőit, akkor azok erőforrássá válnak és egy új, boldog élet nyílhat meg előttünk.

Share This:

About the Author

Pozsgai Nikoletta: Kineziológus, kineziológia oktató, életmód - tanácsadó és terapeutaként hivatásom az emberek segítése. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségem, tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát. Az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető egyénre jellemző út feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán. Mára 6 önfejlesztő könyvem jelent meg. Hivatásom számomra kedves területe a gyerekek és a fiatalok személyiségének és képességeinek fejlesztése; tehetségük feltárása és kibontakoztatása; a kiteljesedett, boldog és sikeres felnőtté válásuk elősegítése. Így mára hivatásom célja: a nő és a férfi kiteljesedésének, és az új generáció érett, életrevaló felnőtté válásának segítése.