Pozsgai Nikoletta Katalin

“Az vagyok, aki a pillanat ragyogásában megéli legteljesebb önmagát”

Pozsgai Nikoletta Katalin vagyok, tréner-terapeuta-tanító és papnő, régi bölcsességek és mai tudásunk ötvözője, test-lélek-szellem összerendezője, s ahogy a férjem megfogalmazta “Titkok Természetes Tudója”. Ezerszínű és sokoldalú, lelkes és az életet szenvedéllyel élő nő, feleség, anya, tanító és egyre bölcsebb asszony. A Grál útját járom, azaz azt a belső alkímiai folyamatot, melyben a legteljesebb, isteni minőség megérkezik a testbe, s átfényesíti a lelket. 

Trénerként…
 
… a személyiség integrációját, a bennünk rejlő potenciálok és tehetségek felkutatását és fejlesztését segítem. Ennek érdekében dolgoztam ki a Személyiség-és Lélek Integrációs Tréning (SzInT) Módszert, mely a Hellinger-féle családállítás, a kineziológia és a drámatechnikák ötvözetére épül. Elhivatottan segítem elsősorban azokat az embereket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és a bennük rejlő potenciálok tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve harmóniát teremthessenek önmagukban, szűkebb és tágabb környezetükben, s valóban egészséges, örömteli életet élhessenek.

Tanácsadóként és coachként…

 

Tanácsadóként és coachként…

elsősorban a kineziológia>>> módszereit használom, melyet magam is oktatok. Végzettségem szerint természetgyógyász kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta vagyok, coach és tanácsadó. Célom, hogy a hozzám fordulók számára a testi-lelki területen jelentkező egyensúly vesztett állapotok, elakadt életterületek és már kialakult fizikai betegségek terén a gyógyulást, az EGÉSZ-ség helyreállítását segítsem. Nőket és férfiakat, párokat és családokat, gyermekeket egyaránt kezelek. Hisz nincs különbség közöttünk.

Előadás közben

Tanítóként és előadóként…

…az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető, belső, egyénre jellemző útjának feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és női esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán, stb.

Kineziológia oktatás közben

Önfejlesztő tananyagok és könyvek írójaként…

Az önmegvalósítás témájának kutatása, a magam önismereti és önfejlesztő munkája és a személyiségfejlesztő tréningek közepette összegyűjtött tudás és tapasztalat nyomán születtek meg a mára közel ezer tanítvány által látogatott online önfejlesztő tanfolyamaim. Mára 12 online tanfolyamnak>>> vagyok szülőanyja és gondozója, és az önfejlesztés terén 6 self-coaching módszerekre épülő könyvem>>> jelent meg nyomtatásban többek között az alábbi témákban:
  • a célkitűzés-célmegvalósítás
  • az énképfejlesztés-önbizalom építés
  • idő-és pénzgazdálkodásra és önérvényesítésre építő önmenedzsment
  • pénzkezelési ismeretek és pénzszemléleti tanítások
  • karrier-valódi hivatás-vállalkozás
  • én-márka építés
  • szakrális nőiség

Tévében és ahol kell

A Női Önmegvalósítás követeként…

…2008 óta működtetem és szerkesztem a Női Önmegvalósítás Kincsestár (www.noionmegvalositas.hu) weboldalát, melyen a nőiség legkülönbözőbb témáit járom körül hétről-hétre. Mára már valóban kincsestár, információs tudásbázis a harmóniára, önmaguk kibontakoztatására törekvő nőknek. Ezen kívül otthont ad a női önfejlesztő tanfolyamoknak is.

NőiségBeAvató Szer

A Női Teljesség Papnőjeként…

… női teljesség témái, a szakrális nőiség megélése és az aranyasszony tradíció ápolása szívügyem, rendszeresen tartok Női Újjászületés és Női Erőforrás tréningeket, Női Teremtő Erő tanfolyamot. A Nőiség témájának külön könyvet is szenteltem az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség gyógyító virága címmel.

Papnői minőségemben a szétválasztottat rendezem újra egységbe, a diszharmóniát harmóniába. Papnőségem a lényemen keresztül mindig jelen van, így a személyes kezelésekben, tanácsadásokban, tanításokban, csatornázásokban, tréningeken és szertartásokban ugyanúgy mint minden leírt szavamban. De tartok olyan programokat és szertartásokat, melyeken ezen aspektusom a legerőteljesebb: lélek hívó- gyermek áldást hívó, névadó, kézfogó, (el)válást segítő és gyász szertartásokat is; ahogyan a lélek teljességébe emelő, testet-lelket-szellemet összerendező gyógyításokat is.

Női Energia Fitnesz közben

Mozgás-terapeutaként…

 

… a nőiség testi-lelki és spirituális teljességének megélésre fejlesztettem ki a Női Energia Fitnesz>>> rendszerét, mely a női jóga és chi-kung legfontosabb elemei mellett, taoista belső alkímiai és tantrikus elemeket, belső vizualizációkat is alkalmaz.

A szakrális nőiség felfedezésébe tett belső utazás mellett a NEF fitnesz is, hiszen az egész testet átdolgozó, a teljes energiarendszert aktivizáló, testtudatosságot fejlesztő mozgásforma. A mélyizmok és az intim izmok átdolgoztatása is fontos része, így az alakformálás, tartásjavítás, vitalitás, immunrendszer erősödés és a hormonrendszer rendeződése jótékony mellékhatásai.
***
Ha írnál nekem, szeretettel várom leveled a npozsgai@noionmegvalositas.hu címre!

A Teljességet és az Örömteli Élet csodáját kívánom Neked!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, kineziológia oktató, életmód-tanácsadó és terapeuta

Ahol még olvashatsz rólam:
www.kineziologiakezeles.hu
www.noionmegvalositas.hu
www.onfejlesztes.info
www.szemelyisegintegracio.hu

Tel: +36-70-336-35-29

***

Publikációk és Médiamegjelenések:Share This:

About the Author

Pozsgai Nikoletta: Kineziológus, kineziológia oktató, életmód - tanácsadó és terapeutaként hivatásom az emberek segítése. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségem, tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát. Az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető egyénre jellemző út feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán. Mára 6 önfejlesztő könyvem jelent meg. Hivatásom számomra kedves területe a gyerekek és a fiatalok személyiségének és képességeinek fejlesztése; tehetségük feltárása és kibontakoztatása; a kiteljesedett, boldog és sikeres felnőtté válásuk elősegítése. Így mára hivatásom célja: a nő és a férfi kiteljesedésének, és az új generáció érett, életrevaló felnőtté válásának segítése.