Novemberi Mintaváltó napok az Igaz Énerőbe érkezésért

A múltban sokszor ismételt gondolatminták és szokásminták sémákká alakultak benned, s megtörésük nélkül a szokásminta alapján visszateremtheted azt, aminek valójában már nincs létjogosultsága benned. Itt az ideje valóban újjá születned!

November az ősök, az őserők és a múlt belső elrendezésének időszaka az évkörön; s ezért kifejezetten alkalmas mindazon minta felismerésére és feloldására, mely a vérvonalakon örökséged lett. A női és  férfi vérvonaladhoz tartoznak az anyai és apai ágaid női tagjai a családodban – vér szerinti jogon vagy az odatartozás más jogain (beházasodás, (át)vállalt – örökbefogadott gyermekek, nevelőszülők, szeretők-szerelmek,  tettesek és áldozatok, stb.)

A szülők epigenetikai mintázatának öröklése miatt bennünk élnek az ő és felmenőink gondolkodási, viselkedési és reakciós mintái. Ezek miatt a tudatosodásig ég meghaladásig, az ő általuk ránk hagyományozottak alapján cselekszünk tudattalanul.

Ez azt jelenti, hogy nem lehetünk önmagunk, amíg nem tudjuk, hogy mit hordozunk anyánk és apánk mintáiból, sorskönyvéből. S így lehet, hogy családtagjaink, generációs őseink életét folytatjuk, az ő általa meg nem oldott problémákra megoldást/feloldást keresve – helyettük, sorsukat átvállalva.

 • De hogy élhetnénk boldog párkapcsolatban, ha nincs rá mintánk?
 • Ha a családban gyakoriak a párhuzamos szerető kapcsolatok és megcsalások, vagy válások?
 • Ha a férfiak kihaltak vagy eltűntek és magára hagyták a nőket?

És még sorolhatnám a sorsunkat múlt meghatározó háttérmintákat, melyek okaivá válnak:

 • a kapcsolati problémáknak
 • traumáknak, veszteségeknek
 • pszichoszomatikus betegségeknek
 • fatális betegségeknek
 • szorongásnak, pániknak
 • szexuális nehézségeknek, s akár meddőséget, vetélést is okozhatnak.

Az anyai és apai ágaink pénzhez való viszonya meghatározza és behatárolja, hogy mennyi pénzünk lehet – epigenetikailag előírva. Így az anyai/apa ágak blokkja oka lehet:

 • a pénztelenségnek
 • szűkség megéléseknek
 • egzisztenciális – anyaig és karrier – problémáknak is.

A múlt erősebb mint gondolnád – de sosem erősebb nálad!

A bennünk élő múlt erős, mert zömében tudattalanul irányít bennünket. De felismerve a mintákat, meghaladva a családi sorsmintákat, új forgatókönyv írható. S ez élet és lélekfeladatunk része is, hiszen a generációs minták felismerésével pont azt a feladatot oldjuk meg, melyen lélekéleteink során dolgozunk.

A múltnak kincsei is vannak – kutasd fel őket!

A múlt nem csak teherként értékelendő, de ehhez a mélybe kell ásni és felkutatni a családban gyakran már nem számon tartott, elfeledett és kevesek által képviselt erőforrásokat, tehetségeket és pozitív, egység megéléseket. Ezekre éppúgy szükségünk van, hiszen ezekből meríthetünk erőt, s mintát arra, hogy lehetséges jó párkapcsolatban, jó anyagi viszonyok között, szeretetben és egészségben élni. Mindenki családjában megtalálhatóak a pozitív minták éppúgy mint a negatívak. S ezeket is tudatosítani érdemes!

Mindezek miatt – az anya és az apa, a szülősebek begyógyítása, a generációs örökség felismerése és átírása kiemelt lehetőségünk.

Ha szeretnél a szüleidhez  és/vagy felmenőidhez képest új utakon járni, életed folyását meghatározó háttérmintákat felismerni és meghaladni, vagy egyszerűen csak rálátni mindarra ami meghatározza megéléseidet, megélt nehézségeidet, akkor az alábbi programok a segítségedre lesznek. Csokorba szedtem őket, s így lehetőséged van teljes mintaátírást végezni, s önmagadban feloldani a múltat, s annak csupán pozitív örökségét tovább vinni és a családból fakadó erő által cselekedni, újjáteremteni az életed. Immár valóban aranykori minták szerint.

Mindezekben segítséget nyújtanak az alábbi lehetőségek, élj velük!

Mintafelismerésre és oldásra ajánlott módszerek és programok:

1. Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) és más kineziológia ágak személyes konzultációk során

 • Női, férfi vérvonalak, párkapcsolati problémák, generációs minták oldása; pénz/bőség/karrier blokkok kapcsán Pozsgai Nikoletta npozsgai@kineziologiakezeles.hu és/vagy 06-70-336-35-29

2. Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) családállítás+ drámatechnikák + kineziológia és személyiségfejlesztő módszerek egy napos tréningen (tartja: Pozsgai Nikoletta)

 • Női/Férfi Vérvonal állítsa és oldása (anyai és női minták, női erő) november 13. szerda 9:30-16:00, részvételi díj: 12 000Ft/fő
 • Párkapcsolati minták állítása és oldása (anyai és apai ágakon) november 13. szerda 9:30-16:00, részvételi díj: 12 000Ft/fő
 • Egészség /Betegség állítás és oldás, november 20. szerda 9:30-16:00
 • Pénz / Bőség Nap: Anyagi viszonyok / Pénz állítása és oldása (női és férfi vonalakon egyaránt) november 27. szerda 9:30-16:00, részvételi díj: 12 000Ft/fő

3.  Esti programok:

November 1. Az elmúlás beavatása péntek, 19:00-21:30

November 22. AranyAsszony Est, péntek 18:00-21:30

November 22-23. AranyAsszony Iskola új első évfolyama indul

4. Tudatos Pénzkezelés c. 3 pilléres online Tanfolyam az anyagi stabilitásért, anyagi biztonságért és függetlenségért! A tanfolyamot vezeti Pozsgai Nikoletta Katalin! A tanfolyam bármikor indítható a számodra!

Az online tanfolyam részvételi díja: pillérenként 8 ezer forint. 

VIP követés, személyre szóló követés  Ugray Évával (a tanfolyami jelenlét és a zárt oldalon lévő hozzászólásokban való kérdés-válaszadás benne van a tanfolyam árában. A VIP követés magánlevelezésben személyre szóló tanácsadást jelent, minden lecke kapcsán egy személyes kérdés feltevésére ad lehetősget, vagy az elvégzett tanfolyami gyakorlat ellenőrzése, véleményezését jelenti Éva részéről.  A plusz szolgáltatásként igényelhető VIP követés díja 3 ezer forint pillérenként. 

Bónuszok:

 • Az online tanfolyami részvételed mellé ingyenes részvételt biztosítunk az augusztus 8-án este tartott Bőséges ÖrömEst nevű rendezvényre! (értéke 3500Ft)
 • A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások és pénzkezelési praktikák c. könyv kedvezményes vásárlási lehetősége a teljes ár 50%-ért, azaz 3800Ft helyett 1900Ft-ért. A könyv átvehető személyesen a Grál Házban, vagy utánvétes feladással postázzuk (ilyenkor a postaköltség plusz költséget jelent).

A fenti programokra a gralhaz Kukac gmail pont com címen tudsz jelentkezni!

 

 

 

 

 

Share This:

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta: Kineziológus, kineziológia oktató, életmód - tanácsadó és terapeutaként hivatásom az emberek segítése. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségem, tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát. Az örömteli életszemléletet tanítom és az oda vezető egyénre jellemző út feltárását segítem. Az önmegvalósítás területét 2000 óta kutatom, és a témakörbe tartózóan rendszeresen tartok ismeretterjesztő és motivációs előadásokat az önmegvalósítás, önmenedzsment, önbizalom és esélyegyenlőségi kérdések, a család és a munka összeegyeztethetősége kapcsán. Mára 6 önfejlesztő könyvem jelent meg. Hivatásom számomra kedves területe a gyerekek és a fiatalok személyiségének és képességeinek fejlesztése; tehetségük feltárása és kibontakoztatása; a kiteljesedett, boldog és sikeres felnőtté válásuk elősegítése. Így mára hivatásom célja: a nő és a férfi kiteljesedésének, és az új generáció érett, életrevaló felnőtté válásának segítése.