Míg mozogsz, a sejtjeid tanulnak

Kineziológiai oldások során szoktunk beszélni arról, hogy a sejtmemóriában tárolódott blokkoló, visszahúzó emlékeket oldjuk, fordítjuk át, hogy a továbbiakban ne fejthessék ki gátló hatásukat. Hiszen a sejtjeid emlékeznek, hordoznak minden tapasztalást, ami a fogantatásod pillanatától ért téged.
Ez egyfelől tűnhet riasztónak, hiszen jól érzékelhető, mennyi teher begyűjtésére van esélyünk életünk legeslegelső pillanatától kezdve.

Másfelől viszont hatalmas esélyt is hordoz ez és csak rajtunk múlik, hogy élünk-e vele.
Hiszen odafigyeléssel, annak tudatosításával, hogy valójában mit szeretnél élni, tapasztalni, a sejtjeid terében hordozott információt átírhatod.

kép forrása: pinterest.com

kép forrása: pinterest.com

A sejtek tanulási képességét használjuk ki a NEF-ben is, hiszen a gyakorlatsort először elsősorban a testednek tanítjuk meg. Ha tanultál valaha úszni, vagy táncolni, vagy csak részt vettél egy jó koreográfiára épülő aerobik órán, emlékezhetsz, hogy milyen felpezsdítő érzés, amikor a sok, nehezen összekapcsolható mozdulatelem egyszercsak összeáll, magától értetődő folyamatot alkot. Ha mást nem is, járni biztosan így tanultál meg, tehát van ilyen irányú tapasztalatod. Ezen a ponton átjutva a tested áramlik a mozdulatokkal és folytatod, folytatod a gyakorlást lelkesen, mert jó! 🙂 A 16 hetes kurzus folyamán az automatizmusok ilyen szintű kialakulása nagyjából a 8-10. hét környékén jön el, az intenzív 4 napja alatt meg valahol a 3. napon.

A NEF alap formagyakorlatát szakaszokra bontva, sok-sok ismétléssel adjuk át, aminek köszönhetően az elsőre talán nehezen átlátható elemek sorrendje beidegződik, mígnem egyszercsak azt veszed észre, hogy szinte magától mozdul a karod, a tested, tökéletes rendben sorrendben végzed a gyakorlatot, még akkor is, ha az elméd még kapkodva keresné a támpontot, hogy hol is tartasz éppen.
Természetesen számos olyan tanítás is része a NEF tanfolyamnak, ami megvilágítja, mit miért csinálunk, egy-egy elemnek energetikailag vagy a női teljesség vagy akár a célmegvalósítás szempontjából mi a jelentősége. Ahelyett, azonban, hogy az elmét késztetnék arra, hogy mindezt megjegyezze, majd megtanítsa a testnek, közvetlenül a tested és a jobb agyféltekéd kapacitásait használjuk ki arra, hogy elsajátítsd a mozdulatsort.
Ha erőteljesen bal agyféltekés vagy a mindennapokban, ez okozhat némi kihívást, de annál nagyobb öröm, amikor ráérzel a mozdulatok ízére. Ráadásul, amíg ha információkat hallgatsz valamiről, abból csak 5%-ot jegyzel meg, amit te magad is csinálsz, tapasztalsz, benne vagy, gyakorolsz, abból 75%-ot. Talán nem kell ennél jobban hangsúlyozni, melyik a hatékonyabb.

A teljes testes tanulás módszere – melynek a gyakorlás fontos része – tehát megkönnyíti, hogy a fizikai síkon minél hamarabb sajátoddá váljon a formagyakorlat, és erre ráépülve, összefonódva megmutatkozhasson a NEF AMM megannyi jótékony hatása érzelmi, szellemi, energetikai szinten is, hogy valóban magad mögött hagyhasd a tudattalan gátakat és kiteljesíthesd életed női teremtő erőid felszabadítása által.
Gyakorlásnak már önmagában az is nagy haszna, hogy közben pihen és felfrissül az elméd, összehangolódnak az agyféltekéid, tehát összerendezettebben, rugalmasabban tudod kezelni mindennapi teendőidet is.

Ha belekóstolnál ebbe az élménybe, gyere el

2016. január 26-án 19:00 órakor a

NEF AMM alapozó tanfolyam bemutató órájára,

hogy még többet mesélhessünk Neked a NEF-ben és legfőképpen a bennünk nőkben rejlő kincsekről és persze a gyakorlatsort is bemutathassuk.

Helyszín: Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I. em. 1.

Bejelentkezés szükséges, ha jönnél, írj a gralhaz@gmail.com email címre!

Szeretettel várunk!

bea 4 141117Varga Beatrix
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

 

Vivi portré FullSizeRenderVarga Vivien
+36 30 480-3997
info@azeletmintolyan.hu

 

Online jelentkezés

Név*

E-mail cím*

Tanfolyam*

Üzenet

Share This:

About Varga Beatrix

*örömmentor *transzgenerációs epigenetikus kineziológus tanácsadó *magzati stresszoldás specialista *Colorado Recoding Mester Tanár (+36) 20-345-8949 vargabeatrix3@gmail.com