Személyiség Integrációs Állítás – témában nyitott nap keretében

A családunk, generációs múltunk, a benne megélt események, és sorsfordulók lenyomatokat képeznek bennünk. Ez megmutatkozik a viselkedésünkben, az élet eseményeivel, kihívásaival szemben adott reakciónkban. De ott van az önmagunkról a külvilág felé küldött képben, a párkapcsolatunkban, a munkánkban, és az élet bármely területén a megjelenésünkben. Ezek a sorsminták megjelenhetnek hosszú ideje elhúzódó rossz közérzetként, vagy bármilyen energiavesztéssel járó folyamatként, akár félelmek, depresszió, vagy régóta elhúzódó betegség formájában is.
Az ősök által ránk hagyott minták, a családban betöltött szerepünk, a szeretet nevében elkövetett tudattalan cselekedeteink anélkül határozzák meg az életünket, hogy mindezeket észrevennénk.

A Személyiség Integrációs Állítások során csoportban dolgozva feltárjuk a korlátozó mintáinkat, az egyes életeseményeket, és abból fakadó elakadásainkat. Ezáltal lehetőség nyílik, a blokkoló tényezők oldására, átírására, valamint a különböző szerepszemélyiségek kibékítésével, integrálásával egységbe rendezni belső világunkat.
A kapott új mintákkal, túllépünk eddigi elakadásainkon, így képessé válunk egy magasabb minőségű, vágyott élet megélésére.

puzzle-210786_1280A SzInT állítás során használt elemek:
– a családállítás rendszerelemei és szemlélete
– drámatechnikák
– kineziológiai elemek

Időpont: 2014. szeptember 27. 10:00 óra

Részvételi díj:
— állítóknak 10.000 Ft
— segítőknek 5.000 Ft

További információért, és ha jelentkezni szeretnél, írj az info@gyemantgyermek.hu vagy integralttudatszint@gmail.com e-mail cím egyikére, illetve az alábbi weboldalon is tudsz jelentkezni az űrlap kitöltésével.
http://gyemantgyermek.hu/szemelyiseg-integracio/

Várunk szeretettel a következő SzInT-en!

Szalóki Ildikó és Ragán Alíz

Share This:

About Grál Ház