Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció kezdő tanfolyam

Mi a NEF?

forrás: thefountainoflife.org

forrás: thefountainoflife.org

A Női ErőForrás Aktiváló gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, melyeket  Pozsgai Nikoletta a NEF szülőanyja tapasztalatai alapján női energia aktiváló és vitalizáló mozgásrendszerbe foglalt. A kidolgozott és bizonyítottan hatékonyan működő mozgásforma azért is különleges, mert a női teljesség beavató útját ismerheti meg vele minden résztvevő. Az egyes gyakorlatrészeket tudatos légzéssel kísért belső vizualizációk is segítik. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely aktiválja a mély- és gátizmokat is.

Női, hiszen a nőiség minden minőségével, aspektusával foglalkozik, azokat felismerve egybe szereti őket. A formagyakorlat bejárja a nőiség útját , ezáltal tisztítva az egyes életkorokhoz kapcsolódott blokkokat, személyes negatív megtapasztalásokat, generációs és inkarnációs mintákat. Aktiválja a női energiaközpontokat, azokat tisztítva és töltve növeli az életenergiát, erősíti a függőleges energetikai tengelyt, átmozgatja, aktivizálja a csakrákat és összerendez, felemel.

ErőForrás aktiváló, hiszen energetikai gyakorlatokkal segíti a testen belüli és a morfogenetikus mezőben lévő energiapályák tisztulását, tudatosítását, kiépítését és az azon való szabad energiaáramlást. Energiát gyűjtünk célunk megvalósítására, személyes energetikai rendszerünk mindannapos ellátására, fenntartására. Az energetikai tisztítás eredményekképpen a női szervekhez kapcsolódó fájdalmak, betegségek leküzdésében is hatékony megoldást kínál.

Mozgás, meditáció, hiszen dinamikus meditációs forma, amely átmozgatja az egész testet. A 20 perces bemelegítés alatt az ízületek és izmok átdolgozása után a gyakorlatsor alatt is nem csak az izmokkal hanem a mélyizmokkal, gátizommal is dolgozunk, azokat erősítjük.

Mi is a NEF röviden?

NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat alatt, mely mélyizmot és gátizmot átmozgató, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.

NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert tisztító és töltő belső gyakorlatokkal, vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.

NEF = Női ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb női szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes női teremtő erő körödbe.

A NEF kezdő mozgásforma gyakorlatai a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagyanyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be.

2016. január 26., kedd, 19:00 óra

Tanfolyamindító előadás és bemutató a Grál Házban

Bejelentkezés szükséges a gralhaz@gmail.com email címen

Hogyan teheted az életed részévé mindezt?

Normál ütemű NEF kezdő tanfolyam
A 16 hetes kezdő tanfolyam alatt a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogjuk átadni, a gyakorlatokat betanítani. A tanfolyam alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját. A gyakorlatok egymásra épülnek, egymást kiegészítve, egymásból nyílóan érik el legteljesebb hatásukat. Hiányzás esetén a tapasztalok szerint 2-3 alkalom pótolható, ugyanakkor ajánlott hogy hétről hétre engedjük épülni, nyílni a gyakorlatot.

>>> Normál ütemű, kezdő NEF Vitál tanfolyam a Grál Házban 2016. február 2-től
kedd reggelenként, 7:00 órától, 16 héten át.

Oktatók: Varga Beatrix és Varga Vivien Lilla

>>> Normál ütemű, kezdő NEF tanfolyam a Grál Házban 2016. február 17-től
szerda délutánonként, 17:00 órától, 16 héten át.

Oktató: Pozsgai Nikoletta Katalin

>>> Normál ütemű, kezdő NEF Senior tanfolyam a Grál Házban: 2016. március 2-től
szerda esténként, 19:00 órától, 16 héten át.

Oktatók: Varga Beatrix és Varga Vivien Lilla

Jelentkezés: a gralhaz@gmail.com email címen

Intenzív NEF kezdő tanfolyam
A Női Erőforrás Aktiváló kezdő tanfolyam anyagát az intenzív tanfolyam során 4 nap alatt sajátíthatod el. Az intenzív (!)  együttlét során a NEF kezdő teljes gyakorlatsora mellett fontos szerepet kap a tudatos légzés gyakorlása, a test tudatosság építése, a tested átmozgatása, energiával való feltöltése.

NEF intenzív tanfolyam tervezett következő időpontjai:

Pozsgai Nikoletta NEF mesteroktatóval: 2016. június 2-5 (9:30-17:30 között, bentalvás lehetséges) Bővebben a 4  napos NEF Intenzív tanfolyamról>>>

Varga Beatrix ,  Varga Vivien Lilla NEF oktatókkal: 2016. nyara

Vivien így ír saját tapasztalásairól:

“Mit adott Nekem a NEF?

 • megvalósult célokat, amelyek könnyedén megérkeztek a profi célmegvalósító gyakorlatnak hála
 • energiát a mindennapokban, gyors összerendezettséget, testtudatosságot
 • folytonos megújulásra való lehetőséget, hiszen mi Nők, folyton változunk 🙂
 • rendszeres, fájdalommentes menstruációt
 • a női aspektusaimmal való mély találkozás, azokkal való kapcsolódást és élettel teli NŐT!
 • női közösséget, ahol lehetett a tabu témákról könnyedén beszélgetni
 • régi párkapcsolataim láthatatlan kötelékeinek elengedését, energetikai tisztítását”

Beatrix élményei a NEF gyakorlással kapcsolatban:

“2013 júniusa óta része az életemnek NEF rendszeres gyakorlása, ami segített növekvő összhangot teremteni a testemmel, és ami kifejezetten fontos volt számomra: rendezte az addig igen problémás menstruációmat. Közben a gyakorlatok rendszeres végzése rengeteg mély megértést nyitott fel számomra, akár a saját nőiségem történetével kapcsolatban, akár a megoldásra váló feladataimra, vagy kérdéseket felvető élethelyzeteimre vonatkozóan. Minden szinten megtapasztaltam ennek a testet-lelket megmozgató, látókört szélesítő meditációs technikának az áldásos hatásait. Kezdettől sokkal több volt számomra, mint puszta testgyakorlás – a forma minden egyes ismétlésével a női teljesség meséjét járom végig… és váltom egyre inkább valóra az életemben is.

A NEF segített megérteni női energetikai és érzelmi működésem mélyebb rétegeit és összefüggéseit, emellett pedig jól bevált eszközévé vált fizikai felöltődésemnek, figyelmem összerendezésének, illetve összegyűjtött energiáim egy-egy cél megvalósulása érdekében történő fókuszálásának. Számos terv és cél jóval lassabban ölthetett volna formát az életemben, ha nincs a NEF. Segített már sokféle módon a “nefezés” a céljaim elérésében, akár az önmegvalósításban – programokra, szerekre hangolódásba -, akár kliensek “bevonzásában”, akár vizsgára készülésben, akár népes családi események gördülékeny megszervezésében is.”

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” , “Szívkirálynő”, “Szerelem Kehely”, “DimezióKapu”, LélekSzárnyak”, “AranyAlma”, ÉletFa”, “ÉletKehely”, “LélekFa”, “Gyümölcsös kert”, “Gyógyító Forrás” és “Fény Kehely” azon energiagyakorlatok nevei, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le.

Neked is szól a NEF, ha

 • gyakran érzed magad kiégettnek, kedvetlennek
 • túlhajszolt életmódod miatt gyakran válsz ingerültté
 • műtéteid voltak (mell, méh elsősorban)
 • nehezen éled meg nőiséged
 • párkapcsolati gondok vannak az életedben (szexualitás hiánya, vágya)
 • önértékelésed alacsony, nem hiszel teremtő erődben
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása érint téged
 • gyermekáldás és várandósság vágya született benned
 • gyermekszülésre készülsz
 • szülés utáni regenerációra keresel női módszert
 • bőséget vágysz az életedben hiány helyett ( a pénzügyi blokkok nőiséged megéléseivel függnek össze!)

Intenzív tanfolyam formájában, ha

 • érezni akarod a testedet, testtudatoságod növelnéd
 • nincs időd
 • 4 napra könnyebben ki tudsz lépni a mindennapi ritmusból
 • szereted az intenzív megéléseket
 • korábban már jártál NEF tanfolyamon, de újra szeretnéd élni, pontosítani a tanultakat
 • be akarod fejezni, korábban elkezdett tanfolyamod

Időpontok:

 • Normál ütemű, kezdő NEF Vitál tanfolyam: 2016. február 2-től kedd reggelenként, 7:00 órától, 16 héten át >>> oktatók: Varga Beatrix és Varga Vivien Lilla

 

 • Normál ütemű, kezdő NEF tanfolyam: 2016. február 17-től szerda délután, 17:00 órától, 16 héten át >>> oktató: Pozsgai Nikoletta Katalin

 

 • Normál ütemű, kezdő NEF Senior tanfolyam: 2016. március 2-től szerda esténként, 19:00 órától, 16 héten át >>> oktatók: Varga Beatrix és Varga Vivien Lilla

 

 • 4 napos NEF intenzív tanfolyam: 2016. júniusában

Helyszín

Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka)

Megközelítés: 4-6-os villamosok

Részvételi díj

A 16 hetes kezdő tanfolyam (16×1,5 óra: 16 NEF alkalom) részvételi díja:

 • 4 havi részletben fizetve 4 x 12 500Ft.
 • a tanfolyam díját egy összegben befizetve 50 000Ft helyett 45 000Ft (azaz 5 000Ft kedvezmény!)

Az intenzív kezdő tanfolyam részvételi díja:

 • 52000 Ft / 4 nap x 7,5 óra NEF intenzív oktatás és gyakorlás

Bemutató óra:
A 2016. január 26-i bemutató előadás részvételi díja 1000 Ft, amelyet a teljes tanfolyam díjából levonunk, hogyha úgy döntesz, csatlakozol hozzánk!

Kedvezmény:
Gyertek együtt! Ha a családból többen jöttök/ barátnőt, kolléganőt hozol magaddal akkor mindkettőtöknek 2000- 2000 Ft kedvezmény!

Ajándékok

Kiegészítő előadás felvételek a Női Energetikai rendszerről

Meditációs hangfelvétel a Női teljesség és szakrális nőiség témában, amely az utolsó órán, a csoporttal és csoportnak születik, így otthoni gyakorlásnál használható!

A tanfolyam után sem hagyunk magadra!

DSC_1041A 16 hét után lehetőség van a meghirdetett NEF Klubokon való részvétel, ahol a már megtanult kezdő gyakorlatsort gyakoroljuk, színesítjük és töltődünk a csoport energiájában! Igény szerint tartunk gyakorló alkalmakat is, ahol kifejezetten a számodra nehezebb résszel foglalkozunk, ismétlünk. A cél, hogy létrejöjjön egy egymást támogatni tudó női közösség, ahol a tapasztalatokat meg tudjuk osztani, felmerülő kérdéseket meg tudjuk beszélni. Már az első alkalom után bekerül mindenki egy zárt facebook csoportba, ahol az oktatók és végzett csoportok várják a kérdéseket, tapasztalatokat és az új tagok érkezését.

Jelentkezés

Jelentkezni közvetlenül az oktatók valamelyikének elérhetőségein tudsz, vagy írj a gralhaz@gmail.com címre.

PozsgaiNikolettaPozsgai Nikoletta
+36 70 336-3529
noionmegvalositas@gmail.com

 

bea 4 141117Varga Beatrix
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

 

Vivi portré FullSizeRenderVarga Vivien
+36 30 480-3997
info@azeletmintolyan.hu

Online jelentkezés

Név*

E-mail cím*

Tanfolyam*

Üzenet

Share This:

About Grál Ház