Nyári napok kísérjenek az életörömbe!

Emlékszel-e arra a helyre, ahol béke van, nyugalom, biztonság és bármi megtörténhet?

Emlékszel-e gyermekkorod varázslatos birodalmára,
ahol tiéd volt minden erő, minden lehetőség,
lelkesedésedben, kíváncsiságodban, örömödben bármit megtehettél, korlátok, kifáradás, akadályok nélkül?

Ahol minden kalandnak jó vége kerekedett?

Ahol szíved nyílott és tág terébe befogadott minden csodát…?!

Milyen gyakran jársz ebben a derűs, tiszta térben manapság?

Szeretnéd-e megtalálni a visszautat oda, ahol a szabadság, a teremtő öröm, az élet derűje az úr? Ahol a fényforrás a szív ragyogása?

 

kép: Alex Grey kép forrása: http:/venuskind.tumblr.com

kép: Alex Grey
kép forrása: http:/venuskind.tumblr.com

 Legközelebbi

Szinkron I. és II.

szintű képzéseinken

2015. június 13-14-én

(szombat-vasárnap)

megtalálhatod a visszavezető utat.

 

A Szinkron alapszintjein olyan szemléletmódot és gyakorlatsort adunk át neked, ami iránytű lehet számodra szíved birodalmába, önazonos Tiszta Teredbe és az onnan nyíló örömteli életbe. Hisz ki más tudná igazán rajtad kívül, hogy mi az, ami számodra valódi lelkesedést, boldogságot, szenvedéllyel megélt mindennapok lehetőségét hordozza, mint te magad? S ki más nyithatná meg ezeket a lehetőségeket, mint te magad – egyenesen lelked, lényed magjából?

A képzés elemei:

 • előadások és tapasztalatmegosztások a Szinkron ÉletRendszer szemléletéről – a középpontos élet lehetőségei
 • egyéni összerendező Szinkron alapgyakorlat élményszerű átadása, gyakorlása – érzelmi blokkoldás, személyes összerendeződés
 • páros gyakorlatok – a megtartottság élményéért
 • ötletek és javaslatok az elsajátított tudás gyakorlati, mindennapokban történő felhasználásához – szinkronban térrel és idővel
 • a teremtés alapelemei – az elemek összehangolt tánca
 • meditációk és behangolások

 A “szinkronos” élet hatásai:

 • összerendezettebb, fókuszáltabb jelenlét
 • erővel, erőforrásokkal való ellátottság érzete
 • megértőbb és elfogadóbb kapcsolat önmagaddal, természetessé váló önreflexió …mint az önszeretet alapja
 • belső támasz kialakulása – növekvő magabiztosság
 • tisztább, megértőbb és elfogadóbb kommunikáció – ekként letisztultabb kapcsolati helyzetek
 • eredményesebb, kreatívabb, bátrabb helyzetkezelés, kezdeményező jelenlét
 • javuló, letisztultabb életminőség – lehetőség arra, hogy kezedbe vedd az életed, felelősséget vállalva annak alakulásáért

…ha kedvet érzel rá, hogy egy ilyen megerősítő, életerő-ébresztő hétvégével indulj neki a nyárnak, akkor itt a helyed!

További részleteket a Szinkron I-II. szintekről itt olvashatsz >>>

Legközelebbi Szinkron I. és II. szintek időpontja: 2015. június 13-14., 9:30 és kb. 18:00 óra között

A Szinkron I. és II. szintek egy hétvégén, szombat-vasárnapon lesznek megtartva.

A két képzési szint díja: 2x15eFt, amely tartalmazza az írott jegyzeteket, megelőző képzések hangfelvételeit, energiaszint-emelő behangolásokat

Helyszín: Grál Ház (1073 Budapest, Erzsébet körút 58.)

Jelentkezéshez írj a gralhaz@gmail.com [gralhaz kukac gmail pont com] email címre!

***

A Szinkront megalapító Pozsgai Nikoletta így ír a képzésről:

“2014-ben a Szinkron történetében új fejezet nyílt, amikor az addig – 2006-tól egyéni tanácsadások-terápiák formájában jelen lévő, segítő-kliens kapcsolati körben dolgozó személyiségfejlesztő rendszer kinyílhatott az önmaguk kiteljesítése iránt elkötelezettek számára. A Szinkronnal 2009-től témaspecifikus tréningeken már találkozhattak résztvevők, 2014 nyarára egyértelművé vált, hogy az összefüggő, komplex életminőség javító szemlélet-és módszeregyüttes megérett arra, hogy önismereti folyamatban elsajátítható módon, lépésről-lépésre kísérő formában preventíven és akut élethelyzetekben is segítséget nyújthasson az önmegvalósítás útját tudatosan választók és az azt járók számára. Megindult addigi szakmai tudásom és tapasztalataim összegzése, melyek integrálódtak a 2006-tól tartott Új Ember – Önmegvalósítás Tanfolyam és az AranykorIskolájának szellemi tanításaival. Az önismereti-öngyógyító folyamataink szempontjából leghatékonyabb, önazonos élet érdekében önállóan is végezhető Szinkron gyakorlatok összerendezett formában elérhetővé váltak 2014 októberétől. Az összerendezési folyamat és a Szinkron tanfolyami szintek kialakításának folyamatában segítségemre volt már kollégám, legjobb tanítványom és barátnőm Varga Beatrix.

Nagy ajándék, hogy kettőnk útjának találkozásából, hivatástudatukból közös küldetéseink nyomán mára egy olyan nagyszabású, összerendező ÉletRendszer tudott születni, mint amit mára a Szinkron fogalma fémjelez. Ráadásul a rendszer szellemi vonala magyar, legfontosabb kulcs-szimbóluma az ÉletFa Modell, háttere a tengrizmus egység-képe, a magyar mitológia AranyKor jelrendszere és a Kárpát Medence kulturális-spirituális öröksége. Ilyen értelemben a magyar ember számára megingathatatlan belső iránytűt jelent és kulcsot ad legteljesebb Önvalójának kiteljesítésében. Mindemellett a Szinkron elméleti és tudományos megalapozottságát olyan kutatási eredmények is szolgálják mint a morfogenetikus mező elmélet, test-mező elmélet, legmodernebb neurokardiológiai kutatások. A Szinkron ÉletRendszer folyamatosan növekvő organikusan fejlődő, élő rendszer, törekszünk az új tapasztalásokat beépíteni és az átadottakat gazdagítani.

Fontos számunkra, hogy a tanfolyamok terében a tanítványok számára a legjobb belső-alkímiai teret biztosítsuk, adott tanfolyami szinteknek megfelelő tér-kialakítással, energetikai felhangolással. Mindezt minden érzékszervet bekapcsoló módon tesszük: a színek, hangszerek/hangok, textilek, illusztrációs tárgyak/művészeti alkotások felhasználásával – és itt külön kiemelendő Márfy Gabriella festőművésznő, aki alkotásaival kíséri, segíti munkánkat. A Szinkron tanfolyamok során a teljes test-élmény megélését lehetővé tevő személyiségfejlesztő módszerek alkalmazására törekszünk, hiszen testünk lelkünk és szellemi önvalónk megtapasztaló és egyben közvetítő tere.”

2014 októberétől tehát a Szinkron testet-lelket-szellemet összerendező gyakorlati tanításai tanfolyami szinteken megindulhattak, s a Szinkron szintek megalapozása, a tanítottak finomhangolása a tanítás tapasztalatai és a tanítványok visszacsatolt élet-tapasztalatai útján mára 4 kezdő csoportnak tartott Szinkron alapképzésekkel megtörtént. Az első tanítványok már a Szinkron V. szintjének tanításait is megkapták. Közben az elhivatottabbak a Szinkron-alapszintű oktatóvá válás útján is elindultak, sok segítséget nyújtva a gyakorlati napok folyamán. A megalapozó szakasz tanfolyamait Pozsgai Nikoletta Katalin és Varga Beatrix közösen tartották, folyamatosan hatékonyabbá, teljesebbé téve a tanítottakat.

A Szinkron ÉletRendszer oktatási rendszerében alapszinten I-IV., haladó szinteken V.-VIII., saját életük, testi-lelki folyamataik megértése, gyógyítása érdekében tanulhatnak a résztvevők. Majd ha küldetésük másokért való erőbe állásra hívja őket folytathatják a képzéseket a IX-XIII. szinteken, melyek már a Szinkron Coach, Tanácsadó, Tréner, Oktató és Mester Oktató irányokban folytatódó szakmai képzések. A haladó szintű és szakmai képzéseket Pozsgai Nikoletta tartja.

A rendszer történetének következő fontos lépéseként, a Szinkron I-II. szintektől az oktatók önállóan is indítanak tanfolyamot. Közöttük elsőként Varga Beatrix tart Szinkron I-II. szintű képzéseket, ki jelen volt a 2014-es első csoportindításoktól fogva segítve a tudás-rendszer átadásának születését.

***

Szeretettel várlak!

Varga Beatrix  Varga Beatrix // örömmentor

  TEK Kineziológia Tanácsadó

  Magzati stresszoldás specialista

  Colorado Recoding System Mester/Tanár

Share This:

About Varga Beatrix

*örömmentor *transzgenerációs epigenetikus kineziológus tanácsadó *magzati stresszoldás specialista *Colorado Recoding Mester Tanár (+36) 20-345-8949 vargabeatrix3@gmail.com